Elena Udrea îi bagă-n boală pe poliţiştii de la Arest. E blondă, extrem de sexy, iar bărbaţii nu pot rezista

17 martie 2015 23:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

E blondă, extrem de sexy, iar bărbaţii nu pot rezista în faţa ei. Lacrimile Elenei Udrea îi înduioşează chiar şi pe poliţişti, care fac orice doar să-i intre-n voie.

În perioada în care s-a plimbat la sediul DNA, pentru a fi audiată, Elena Udrea (41 de ani), părea că nu este afectată câtuşi de puţin de situaţia în care se afla. Nici când a plecat încătuşată din faţa procurorilor nu şi-a schimbat alura de femeie sigură pe ea. Arestul, însă, pare că i-a pus capac. Cum s-a văzut singură, închisă într-o celulă, a clacat. ”În prima seară de arest a plâns, iar poliţiştii au lăsat-o să doarmă într-un birou. A dormit cu capul pe masă”, ne-au povestit surse din Arestul Central al Capitalei, acolo unde este arestat preventiv fostul ministru al turismului.

Şi nici nu a fost greu să o mute. Celulele bărbaţilor se află la subsol, ale femeilor la parter, iar birourile ofiţerilor sunt la primul etaj. Încă dinainte să ajungă în arest, Udrea a beneficiat de un regim preferenţial, în sensul că poliţiştii care au însoţit-o i-au dat jos cătuşele imediat ce au urcat-o în maşină. Ca să-şi facă viaţa bună, sursele noastre vorbesc despre faptul că Udrea se foloseşte de farmecele sale pentru ca poliţiştii ”să-i mănânce din palmă”. ”Se îmbracă provocator. Cu un trening mulat pe corp, fără sutien, de-i bagă-n boală pe băieţi. Face glume cu ei şi când e chemată la discuţii stă cu fundul pe birou”, spun sursele noastre.

Mai multe