Elena Udrea, la piaţă cu geanta de 5.000 de euro. A făcut senzaţie printre tarabele cu fructe şi legume

21 noiembrie 2019 22:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu-i mai arde de politică, în schimb e foarte preocupată de treburile gospodăreşti. Elena Udrea a fost surprinsă de către fotoreporterii Click! în timp ce făcea târguielile pentru acasă. Îmbrăcată sexy şi cu o geantă de 5.000 de euro pe braţ, fosta politiciană a făcut senzaţie printre tarabele cu fructe şi legume. Şi-a cumpărat mere, struguri, dar i-a fost poftă şi de fructe exotice, precum kaki şi mango, pe care le mânca în Costa Rica. Să îi fie oare dor de ţara care a găzduit-o?

Abia scăpată de problemele cu justiţia, Elena Udrea a răsuflat uşurată şi îşi trăieşte viaţa liniştită, alături de cele mai importante fiinţe din viaţa ei: fiica, mama şi logodnicul ei! De la taioarele elegante în care apărea pe holurile parlamentului, doamna Udrea a trecut la ţinute mai comode, dar fără să renunţe la cochetărie. Fotoreporterii Click! au surprins-o în piaţa Băneasa din nordul Capitalei, într-o ţinută lejeră: o pereche de blugi, cu ghete roşii, o vestă din blană şi cu o poşetă pe umăr de 5.000 de euro. Udrea s-a îndreptat spre tarabele cu fructe şi legume.

Mai întâi a analizat marfa, s-a mai informat la precupeţi de origine şi prospeţimea produselor, apoi a cerut să îi pună într-o punguţă mai multe legume. Printe fructele cumpărate s-au numărat şi unele mai exotice faţă de cele cu care este învăţat consumatorul român, gen Kaki sau sau pomello, pentru că perioada petrecută în Costa Rica i-a diversificat gusturile. Probabil că i s-a făcut dor de ţara în care a fugit când era cercetată în dosarul ”Gala Bute”. Elena chiar a testat din plin calitatea fructelor, mirosindu-le şi pipăindu-le.După ce şi-a umplut sacoşele cu mere, banane, portocale şi chiar vinete, blondina s-a grăbit să plătească şi să ajungă la maşină. După grimasa ei, se pare că vestuţa din blăniţă nu i-a prea ţinut de cald.

Unul dintre vânzătorii care au servit-o a fost mai mult decât gentleman şi, văzând că i-au îngheţat mâinile, a ajutat-o pe doamna Udrea să ducă târguielile până la portbagajul Mercedesului ei, ba chiar i le-a aşezat cu mare grijă ca nu cumva să se zdrobească. După ce a făcut piaţa, ”Bubulina gospodina” s-a urcat în maşină şi s-a îndreptat spre Corbeanca, la vila logodnicului ei Adrian Alexandrov. Acasă bineînţeles şi-a reluat atribuţiile de mamă şi de femeie casnică.Micuţa Eva Maria are 1 an şi două luni, iar toate acţiunile mamei şi ale bunicii sale se derulează în jurul ei. Udrea împlineşte luna viitoare 46 de ani, aşa că nu o mai tentează la vârsta aceasta o relansare în politică. Preferă să se bucure de comoara ei! 

A născut şi a făcut puşcărie în Costa Rica

Elena Udrea a plecat în Costa Rica la începutul anului 2018,  când era judecată în dosarul Gala Bute, în care procurorii o acuzau de fapte de corupţie comise pe vremea când era ministru al Turismului. Tot acolo se afla şi Alina Bica, fosta şefă a DIICOT.

Ambele au fost arestate în octombrie 2018 după ce au primit în ţară condamnări definitive: Elena Udrea – şase ani în dosarul Gala Bute, iar Alina Bica – patru ani în dosarul în care a fost judecată alături de Adriean Videanu.

O decizie a Curţii Constituţionale referitoare la completurile de judecători care le-au condamnat a suspendat, însă, pedepsele primite.Cele două au fost eliberate din închisoare, iar procesul s-a reluat. Udrea s-a întors în România în luna iulie a acestui an.

Şi-a botezat fiica în ziua în care a împlinit un anişor

Pe data de 20 de septembrie, Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au botezat odorul.Au ținut ca procesiunea de creștinare să aibă loc la această dată întrucât micuța Eva Maria a împlinit un anișor. Așa că a fost o zi cu semnificație dublă pentru părinți.

Botezul a  avut loc la Mănăstirea Cașin din București, iar petrecerea s-a desfășurat la un restaurant la care au venit doar prietenii foarte apropiați, printre care și familia Băsescu. Elena a adus-o pe fiica sa pe lume după multe eforturi și tratamente de fertilizare.Micuța s-a născut la o clinică din Costa Rica, iar la scurt timp Elena a fost încătușată de autoritățile de acolo.

Mai multe