Elena Udrea nu renunță la sex cu iubitul tinerel nici măcar în postul Crăciunului

14 noiembrie 2016 22:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Udrea s-a apropiat din ce în ce mai mult de cele sfinte. Este masterand la Teologie şi în plus ţine toate posturile de peste an. Astăzi a început postul Crăciunului, iar frumoasa blondină se va abţine doar de la alimentele păcătoase.

A văzut cum este să trăieşti în puşcărie, în condiţii inumane. A stat după gratii 72 de zile, însă, prigoana justiţiei o urmăreşte şi în ziua de azi. Are nu mai puţin de cinci dosare penale deschise pe numele ei, astfel că mai tot timpul face potecă fie la DNA, fie în sala de judecată.

I-a ajuns! Elena Udrea (43 de ani) a luat calea bisericii în speranţa că Dumnezeu o va ajuta să scape de răutăţile care s-au abătut asupra ei. Ţine post lunea, miercurea şi vinerea, iar acum s-a pregătit şi pentru postul Crăciunului.

”Am grupa 0, grupă de carnivori, dar de acum am trecut pe carbohidraţi. Probabil că voi mânca pâine, cartofi, multe legume şi sunt convinsă că voi ieşi din post cu mai multe kilograme. Voi ţine doar post alimentar. Este bine să fii moderat în toate. Postul nu este doar o problemă de stomac. Trebuie să-ți alegi tema de meditație și să faci rugăciune în fiecare zi”, a declarat, pentru Click!, fostul demnitar, care ne-a mărturisit că la finalul celor 40 de zile de ”abstinenţă” culinară se va spovedi şi împărtăşi. 

La întrebarea dacă îşi va lăsa iubitul tinerel fără sex pe perioada postului, Udrea a evitat să ne dea un răspuns şi a râs. Aceasta se iubeşte din vară cu Adrian Alexandrov (31 de ani), un frumos manechin. Şi cum orice relaţie de început este ”fierbinte”, probabil că Elena Udrea a primit dezlegare la sex. Oricum, va fi mai mult pe drumuri pentru că a început campania electorală, iar ea va candida pentru un nou mandat de deputat, fără sprijinul vreunui partid.

Mai multe