Elena Udrea, regina luxului! Nu iese nici până la piaţă fără genţi şi haine de mii de euro

19 ianuarie 2020 21:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cochetă pe vremea când conducea un minister, cochetă şi acum, în postnatal! Elena Udrea nu şi-a pierdut simţul estetic şi am surprins-o elegantă chiar şi la întâlnirile neoficiale. Haine de blană, tocuri şi genţi scumpe - aceasta este vestimentaţia cu care a defilat prin Capitală.

Sunt celebre apariţiile Elenei Udrea (46 de ani) de pe vremea când a debutat în politică, dar şi ca ministru al Turismului. De la rochiţele din satin gen furou, la deux-pieces-uri superbe de firmă, Elena Udrea a făcut un pas mare, iar acum îşi păstrează eticheta de doamnă elegantă chiar şi la o obişnuită ieşire din casă.

Dacă unele femei preferă lejeritatea după ce devin mămici, controversata blondă e la fel de ferchezuită şi acum, când e mamă cu normă întreagă.

În urmă cu câteva zile, fotoreporterii Click! au surprins-o pe fosta politiciană la o piaţă din Nordul Capitalei unde s-a dus să cumpere portocale şi alte fructe îmbrăcată în hăinuţă de blană, încălţări cu toc şi accesorizată cu geantă Hermes Birkin.

Zilele trecute, Elena a fost surprinsă la o ieşire în oraş, la o cafea, alături de o amică. Şi-a permis să o lase pe micuţa Eva Maria (1 an şi jumătate) cu bunica şi cu logodnicul ei, Adrian Alexandrov, şi să se relaxeze la o discuţie în afara casei.

Şi de data aceasta a fost aranjată până la ultimul fir de păr, după cum zice o vorbă, şi bineînţeles, nedezlipită de accesoriul vestimentar preţios: haina de blană.

De data aceasta, Udrea a afişat o altă haină din colecţia ei, dar şi alte tocuri, unele sclipitoare pe care le puteai observa de la o stradă distanţă. Cele două doamne s-au aşezat la o cafea şi au petrecut aproape o oră împreună. Părea că nu s-au mai văzut de ceva timp, iar blondina era extrem de concentrată la discuţie.

După ce au epuizat subiectele, Udrea s-a urcat în maşina ei şi a plecat spre vila logodnicului. După ce a venit din Costa Rica, unde fugise pentru a scăpa de condamnarea de 6 ani şi jumătate în dosarul ”Gala Bute”, ea s-a stabilit împreună cu micuţa Eva Maria şi cu mama sa, Maria Veliceasa, în casa din Corbeanca deţinută de iubitul ei.

Fostul ministru al Dezvoltării a primit 6 ani şi jumătate de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu, dar executarea pedepsei a fost suspendată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Mai multe