Eleva contorsionistă, abonata emisiunilor Tv. Ce concurs de talente a câştigat

16 februarie 2019 14:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

O elevă din Botoşani a uimit vineri seară juriul de la "Românii au Talent" cu calitățile sale fizice incredibile. Andreea Tucaliuc are 14 ani şi este elevă la Liceul Pedagogic din Botoșani. Adolescenta a intrat pe scenă şi a dat altă dimensiune contorsionismului. În trecut, Andreea a căştigat un show de talente la Antena 1, postul rival Pro Tv.

Andreea Tucaliuc s-a înscris şi la ”Românii au talent”. Eleva de 14 ani de la Școala nr.13 din Botoșani a fost una dintre aparițiile care au stârnit ropote de aplauze la ediția de vineri seară a show-ului de la Pro TV. Numărul său de contorsionism i-a lăsat mască pe jurații celebrei emisiuni, aşa cum şi cu aproape trei ani audienţa a fost impresionată de calităţile ei. Andreea a câștigat concursul televizat ”Next Star” de la Antena 1 în 2017.   

Nu doar membrii juriului au fost captivaţi de evoluția fetei, care practic a făcut nişte mişcări pe care puţini le-at fi putut concepe. Nici Smiley nu a putut să iasă din starea de mirare, în timp ce Pavel Bartoș, văzând dificultatea numărului, a glumit: ”așa se relaxează ea”.În aceste condiții, nici nu s-a mai pus problema calificării în faza superioară a competiției. Andreea Tucaliuc are experienţa emisiuniilor tv. ea a participat şi în 2014 la Next Star, iar doi ani mai târziu a reuşit să câştige concursul.

Românii au talent a fost peste ediția de debut

A doua ediție a show-ului "Românii au talent" a pus Pro TV pe primul loc în audiențe, fără drept de apel. În plus, show-ul a avut cifre peste ediția de săptămâna trecută. Astfel, ediţia de vineri, 15 februarie, a avut peste 3,7 milioane de telespectatori, la nivel național.

Kanal D a avut poziția secundă, în timp ce Antena 1 a fost la distanță de primele două cu puțin peste jumătate de milion de privitori. 

Minutul de aur la nivel național a fost de 4,6 milioane de telespectatori, 26,1% rating și o cotă de piață de 55,7%, la ora 22.12. 

Românii au talent a adus Pro TV o medie de aproape două milioane de orășeni și a fost peste ediția de debut. Totodată, Kanal D a avut cifre de cinci ori mai mici față de lider, în timp ce Antena 1 a avut audiențe de opt ori mai mici decât Pro TV. 

În timpul în care la pro Tv, românii îşi demonstrau talentele, Kanal D difuzaa un serial turcesc, "Povestea noastră", iar Antena 1 filmul Asasin American și reality-show-ul "Ultimul trib".

Citeşte şi:

Record mondial la Românii au talent! Patrick Bertoletti a băut 125 de ouă crude

Cine i-a luat locul Mihaelei Rădulescu în juriu la „Românii au talent"

Mai multe