Eliminare-şoc în echipa Faimoșilor! Cine a părăsit «Exatlon»

28 martie 2018 23:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu s-au mai aflat în această postură de cinci săptămâni. Miercuri a fost o seară grea pentru "Faimoşi", care au mai pierdut un membru. Cea care a fost eliminată este fosta gimnastă Diana Bulimar.

"Faimoşii" rămân tot mai puţini în Republica Dominicană. O nouă eliminare i-a lăsat în doar 7 concurenţi. Nici rivalii lor din echipa "Războinicilor" nu stau mai bine. Ei fac faţă probelor în doar cinci oameni.

Marți seară, s-au făcut trei nominalizări: una din partea echipei, una din partea jucătorului săptămânii, Cătălin Cazacu, și una din partea câștigătorului jocului pentru imunitate, Valentin Chiș. Cu majoritate zdrobitoare, "Faimoșii" l-au nominalizat, din partea echipei, pe Oltin Hurezeanu. Este vorba despre cel de-al doilea câştigător al emisiunii "Vrei să fii miliardar", prezentată în trecut de Virgil Ianţu. 

Încă din prima săptămână în Republica Dominicană, Oltin a știut că el va fi prima nominalizare pentru eliminare. A petrecut, totuși, patru săptămâni alături de "Faimoșii" şi a rămas în concurs.

A doua nominalizare, făcută de Cătălin Cazacu, a vizat-o pe Diana Bulimar, cea mai veche dintre cei trei nominalizaţi. Didi a fost votată şi de cei de acasă să plece acasă. "Exatlon este cu adevărat o competiție grea și cred că, din punct de vedere al echipei, Didi este opțiunea mea", a spus motociclistul.

A treia nominalizare, făcută de Valentin Chiș, a vizat-o pe Larisa Vasile. "Este vorba de o atitudine vizavi de joc, uneori. Mi-aș dori ca această nominalizare să n-o fac în scop de a elimina, ci de a motiva și de a trezi puțin prezența persoanei în acest concurs", a spus Valentin despre alegerea sa.

Votul decisiv le-a aparţinut însă celor de acasă, care au decis ca Diana Bulimar să revină în România.  

Mai multe