Ellie White a rămas cu burtică după naştere! Cum arată artista la mai bine de o lună de la cezariană

6 iulie 2015 12:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a grăbit să se întoarcă pe scenă, dar nu şi-a revenit complet după naştere! Ellie White a rămas cu burtică după ce a adus-o pe lume pe fetiţa ei în urmă cu mai bine de o lună, dar nu pare ca acest lucru să o deranjeze căci a revenit repede în faţa fanilor. Artista a susținut în acest weekend două concerte pe Valea Prahovei, unul în aer liber și altul la o petrecere privată.

Ellie a cântat mai întâi la Zilele Râșnovului, iar apoi la un eveniment cu circuit închis din Poiana Brașov. Concertul de la Râșnov a fost, totodată, și primul la care a luat parte micuța Alexis Maria, sosită pe lume la sfârșitul lunii mai.

Deşi este proaspătă mămică, Ellie a preferat să se întoarcă pe scenă, însă mai are de lucrat până să ajungă la dimensiunile cu care s-a consacrat. Timpul scurt nu i-a permis solistei să-şi tonifieze corpul aşa cum şi-ar fi dorit, mai ales că a avut şi restricţii medicale după operaţia de cezariană pe care a suferit-o. 

"Abia am așteptat să revin pe scenă. Am avut emoții, fiind prima întâlnire cu publicul după trei luni de pauză. Emoțiile au fost și mai mari pentru că a fost primul concert la care a fost prezentă și fetița mea, Alexis Maria.

De ea avea grijă mama mea, în mașină, la vreo 50 de metri distanță de scenă. Sunt însă convinsă că mi-a auzit vocea. Doru și băiețelul nostru, Mihăiță, au urmărit concertul din fața scenei”, a mărturisit Ellie White.

Pentru cântăreață, revenirea pe scenă are loc după ce a reușit să dea jos o mare parte din kilogramele acumulate în urma nașterii, însă recunoaşte şi ea că nu şi-a reluat antrenamentele la sală, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber.

"M-am îngrășat în jur de 10 kilograme, iar până acum am slăbit ;apte. Nu am avut timp să ajung la sală pentru a reîncepe antrenamentele pentru că am vrut să mă dedic în totalitate familiei. Am slăbit însă doar mâncând sănătos și ponderat, pește, salate și fructe", a adaugat Ellie White.  

Mai multe