Ellie White își botează copilul. Află ce meniu și-a ales vedeta

10 octombrie 2015 17:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ellie White va organiza duminică (11 octombrie) o petrecere de zile mari. Vedeta își va boteza fetița pe nume Alexis Maria, la Brașov, eveniment la care vor participa foarte multe personalități. Cât despre meniu, artista a ales unul bogat, după ce s-a consultat cu soțul ei, Doru Tinca.

Cei doi părinți au ales să țină slujba religioasă la  Biserica Sfânta Paraschiva, după care vor petrece alături de invitații lor la Hotelul Kronwell, din Brașov. Ellie White și Doru Tinca au ales un meniu foarte bogat, să se potrivească cu gusturile tuturor invitaților. Preparatele sunt atât din bucătăria românească, cât și din cea internațională. Iată cum arată meniul, potrivit Agenției de Presă Mondenă!

Meniu Finger Food

  • Tartine asortate cu somon fume și cremă de unt
  • Bruschetă prosciutto crudo, sashimi de ananas și sos pesto
  • Tartar de vită la cuptor cu spumă de parmezan
  • Piept de rață aromatizat cu trio de piper servit pe crema de morcov și vinaigrette soyu
  • Piept de pui cu legume în stil asiatic
  • Quiche Lorraine cu pecorino și bacon
  • Pachete din mușchiuleț de porc umplut cu legume în agrodolce și Cajun
  • Ton cu fructe de pădure și portocală
  • Frigărui de legume cu sos sour chili
  • Crochete de cartofi cu cremă de brânză
  • Gateaux de cartofi cu hribi și inimioare de gorgonzola
  • Bruschettă cu roșii și busuioc
  • Minigateau de somon fume, blini, spanac poaspăt, brânză Philadelphia și sos tartar.
  • Rulouri cu brânză Camembert, roșii uscate, măsline Kalamata în foietaj fillo
  • Tartine cu patanegra, brânză Stilton și pere
  • Tartine cu brânză ricotta, creveți și ardei gras
  • Tartar de somon
  • Tartine cu zacuscă de avocado și păstrăv afumat
  • Salată Caesar cu ansoa marinat în foietaj fillo
  • Insula de branzeturi fine
  • Mix fructe uscate
  • Nuci
  • Miere
  • Chutney mere
  • Biscuiți
  • Grisine
  • Pastă smochine
  • Insula de mezeluri 
  • Șuncă regală 30gr, mortadela 30gr, muschi afumat 30gr, prosciutto 30gr, salam
  • chorizo 30gr, speck 30gr
  • Salad Bar
  • salată verde, roșii, ardei gras, castraveti, porumb
  • Dressing-uri: dressing iaurt, vinaigrette, french, thousand island, caesar
  • Pâine: pâine albă italiană, foccacia roșie, crutoane
  • Meniu cald
  • Trilogie de pește grill (spada, ton, somon)
  • Orez sălbatic
  • Crispy spinach
  • Piept de rață
  • Mușchiuleț de porc
  • Legume la grătar
  • Batoane de cartofi cu sos brun
  • Sărmăluțe tradiționale românești
  • Cârnați de casă
  • Mămăliguță

Băuturi:

  • Open Bar Premium no limit
  • Wild Turkey 81′, Jack Daniels, Finlandia, Metaxa 7*, Gordon dry gin, Tanqueray, Campari, Baileys, Cinzano Bianco/Rosso/Dry, Schwartzhog Aperol, Pampero Blanco, Captain Morgan Spiced, Jose Cuervo Silver
  • Vinarte Clasic Roze/Riesling/Merlot
  • Heineken 0.33/ Birra Moretti 0.33
  • Apă plată/ minerală Dorna 0.5
  • Cola 0.33/ Santal
  • Cafea espresso, Cappuccino, Ceai
  • Foss Maray Roos brut
  • Fruit Bar
  • Fructe de sezon
  • Candy Bar
  • Brioșe
  • Lollypops
  • Macarons
  • Profiterol cu cremă de nuci și ciocolată albă
  • Cheesecake Oreo
  • Cheesecake Piersici
  • Panna Cota
  • Prăjituri de casă
  • (Delizie cu lămâie, Gianduia, Prajitura cu nucă, Minitarte cu fructe, Mini prăjituri cu fructe de pădure)
  • Mini-eclere
  • Mini-amandine
Mai multe