Ellie White şi-a dus fetiţa acasă! Cum a reacţionat băiatul solistei când şi-a văzut surioara

3 iunie 2015 16:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ellie White s-a externat miercuri, la trei zile după ce a adus pe lume o fetiţă la o maternitate privată din Bucureşti. Artista a ajuns cu micuţa Alexis Maria acasă, în camera nou-amenajată, iar băieţelul lui Ellie a făcut cunoştinţă cu surioara lui.

Spre bucuria lui Ellie, Mihai, în vârstă de doi ani şi jumătate, a reacţionat cât se poate de bine. Deşi solistei în era teamă că băiatul va fi gelos, el a fost bucuros să o vadă pe micuţă. Ba chiar, el a sărutat-o şi a mângâiat-o.

„Sunt bucuroasa că, în sfârşit, am ajuns acasă împreuna cu Alexis Maria şi că l-am revăzut pe Mihăiţă. Spre plăcuta mea surprindere, cel mic a reacţionat cât se poate de bine când a văzut-o. Am avut, ce-i drept, şi noi o implicare în a calma spiritele. I-am dat cadou o mască de Spiderman şi un roboţel din Transformers şi i-am spus că sunt din partea celei mici. Drept răsplată, Mihăiţă a mângâiat-o, a pupat-o şi i-a spus «Mulţumesc!»”, povesteşte Ellie White.

A născut prin cezariană

Ellie White a născut duminică (31 mai) o fetiţă, prin cezarină, la o clinică privată din Bucureşti. Numele "Maria" a fost pus de Ellie, iar "Alexis" a fost alegerea soţului ei. Naşterea a durat 10 minute, aceeaşi echipă de medici pe care a avut-o şi la primul copil, a efectuat operaţia de cezariană duminică (31 mai), a declarat o sursă apropiată de familia vedetei, exclusiv pentru Click!. Doru Tincă, logodnicul lui Ellie, a fost alături de Ellie în sala de operaţii, la fel cum a asistat şi la naşterea primului lor copil.

Ellie şi Doru mai au un băiat împreună, pe Mihai, care s-a născut pe 28 noiembrie 2012.

Mai multe