Emanuel de la „Mireasă pentru fiul meu”: povestea lui

19 septembrie 2015 0:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emanuel de la „Mireasă pentru fiul meu”, unul dintre cei mai misterioși concurenți din cadrul emisiunii difuzate pe Antena 1, consideră că are toate calitățile să ajungă în finală. Concurentul deja a câștigat un număr remarcabil de susținători datorită asemănării lui cu Dexter, criminal în serie din serialul cu acelaşi nume.

Emanuel de la "Mireasă pentru fiul meu" are 31 de ani şi este din Târgul-Secuiesc. Este de etnie maghiară, însă este cetăţean român. S-a înscris la show-ul Antena 1 cu scopul de a-și găsi jumătatea. El doreşte o soţie frumoasă, onestă, înţelegătoare, tandră, altruistă şi cât mai caldă. Iubește mult literatura și își dorește mult să ajungă în finală. Este optimist în ciuda faptului că aproape toate fetele din casă l-au propus spre eliminare încă din prima seară. "Nu ne place cum arată fizic", au spus acestea, în momentul în care au fost rugate să propună un băiat pentru primele eliminări din show.

Se consideră capabil să ajungă până în finală, pentru că este un om sincer și pozitiv, chiar dacă duce o povară cutremurătoare în suflet. Tatăl lui a fost un bărbat foarte agresiv, care a făcut pușcărie. După ce a violat o vecină, acesta și-a curmat zilele, aruncându-se în faţa trenului la varsta de numai 29 de ani.

Copilăria lui Emanuel de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost marcată de suferință și durere, din cauza bătăilor pe care le primea de la tatăl sau. El a fost crescut de bunică, deoarece mama lui s-a stabilit în Ungaria. Femeia a luat această decizie după ce a fost agresată de tatăl lui în repetate rânduri . El a dezvăluit drama din viața lui în Casa Baieților.

"Taică-meu e mort de 20 de ani. Taică-miu a murit la 29 de ani. A violat o femeie, o vecină de bloc. El mai făcuse o puşcărie înainte, pentru că bătuse un gabor. El ştia ce înseamnă puşcăria. Ca să nu mai facă puşcărie, s-a sinucis. S-a aruncat în faţa trenului. Taică-meu era extrem de agresiv, ne bătea cu pumnii, cu picioarele. Eram bebeluşi, m-a luat şi m-a aruncat în cada cu apă fierbinte. M-a salvat bunică-mea. Tata era psihopat.M-as fi bucurat să am şi eu un tată în momentele în care aveam nevoie să mă îmbărbăteze", a declarat Emanuel la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

Emanuel de la "Mireasă pentru fiul meu", salvat de la eliminare

Chiar dacă pe data de 12 septembrie trebuia să părăsească competiția împreună cu Lavinia, asemănarea lui Emanuel cu Dexter l-a adus în atenţia publicului.

Susţinătorii de pe reţelele de socializare l-au votat pentru că Emanuel seamnănă cu actorul Toby Jones, care a apărut în primul film cu Captain America în rolul negativ al omului de ştiinţă Arnim Zola (un expert în biochimie şi genetică, fost colaborator cu naziştii pentru a crea clone şi creaturi monstruoase). Tânărul s-a remarcat şi prin ținutele vestimentare foarte colorate care seamănă foarte mult cu stilul trupei O-Zone.

Emanuel de la „Mireasă pentru fiul meu”, "o ţintă uşoară pentru alţi băieţi"

Pe de altă parte, concurenții consideră că povestea lui Emanuel de la „Mireasă pentru fiul meu” este o mască pentru a atrage simpatia și mila celor din jur. Mai mult, Tudor, un alt concurent a spus că Emanuel este considerat „o țintă ușoară de unii băieți”, care caută conflicte cu el. 

Mai multe