Emilian lansează «Ochii verzi», o piesă despre puterea culorii în iubire

20 septembrie 2019 17:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emilian, artist și compozitor «HaHaHa Production», lansează “Ochii verzi”, o piesă profundă despre forța pe care o culoare o poate aduce în povestea unei relații de iubire.

“Inspirația pentru compunerea piesei a venit de undeva de sus, m-am așezat la pian și, după primele acorduri, piesa parcă s-a scris singură, a ieșit natural prin clape și vers în câteva ore”, povestește Emilian despre geneza piesei.

 “Ochii verzi niciodată să nu-i crezi”, este concluzia piesei lui Emilian care nu a avut multe povești care să-l lege de persoane cu ochii verzi, însă iată că inspirația i-a desenat prin această piesă o relație plină de intrigă în care ea, cu ochii verzi, plini de venin, “i-a fost răsăritul și acum îi e apus”.

Filmările pentru clip l-au făcut pe Emilian sa planga de fericire pentru a doua oară în viața lui: “Am filmat până la 2 noaptea. Am avut de filmat un cadru în care 10 fete mă țineau pe brațe și în același timp se învârteau cu mine cât eu cântam refrenul piesei. A fost greu să iasă sincronul perfect, am repetat de multe ori până ne-am dat seama că ne trebuie ajutorul cuiva puternic care să susțină greutatea mea, așa că m-au ținut doi băieți, iar fetele i-au acoperit, ca să nu se vadă în cadru. A fost palpitant. Când am văzut imaginile, am început să plâng de fericire și mi-am dat seama că rezultatul final a meritat tot efortul”.

Piesa “Ochii verzi” este compusă de Emilian și Florin Boka, iar versurile sunt semnate de Emilian și Jean Gavril.

Mai multe