Emily Burghelea a făcut-o lată la petrecerea burlăcițelor. Cum s-a descurcat și cu șampania, și cu alăptarea

28 august 2021 16:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emily Burghelea (22 de ani) se pregătește de nuntă! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a dat o petrecere a burlăcițelor de pomină.

Emily și-a invitat prietenele într-un hotel de lux din Capitală și s-a distrat cum a știut mai bine alături de acestea, profitând de ultimele clipe de libertate înainte de a deveni soția lui Andrei, poreclit și „omul cu mască” pentru că nu și-a arătat chipul până acum. Emily Burghelea "a uitat" însă că este proaspătă mămică, ea și viitorul soț au o fetiță în vârstă de 5 luni, așa că a sărit calul la petrecerea burlăcițelor.

Vedeta a consumat mai multă șampanie decât ar fi trebuit ca proaspătă mămică, care trebuie să mai și alăpteze. Așa că, după party, și-a hrănit bebelușa cu lapte matern din rezervele puse în congelator.

„Doamne, ce nebunie a fost aseară! Incredibil, wow ce petrecere! Acum am venit să iau niște lăptic înghețat. O să îl decongelez și o să o hrănesc pe cea mică. Așa am hrănit-o toată ziua pentru că aseară am băut niște șampanie și prefer să nu combin alăptatul cu băutura, deci astăzi vreau să o hrănesc doar din rezervele de stat", a declarat Emily Burghelea, într-un InstaStory.

În septembrie vor face nunta

Emily Burghelea s-a cununat civil cu Andrei în noiembrie anul trecut, când, din cauza pandemiei, au fost nevoiți să facă o ceremonie restrânsă. În septembrie însă ei au programat cununia religioasă, dar și botezul fiicei lor. Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Andrei, în direct la emisiunea ”Teo Show”. Andrei i-a pus marea întrebare lui Emily, iar aceasta a acceptat să îi devină soție. Andrei a amânat cererea în căsătorie de trei ori.

„Aveam mai multe planuri, unul dintre ele era să mergem la Viena să o cer acolo, apoi România a devenit stat roșu și nu am mai putut să plecăm. Apoi am vrut să mergem două-trei săptămâni pe Trasfăgărășan și s-a închis Trasfăgărășanul și, până la urmă, mi-am adus aminte de Andreea, fata care lucrează acum la Teo. Apoi am vrut să o cer săptămâna trecută, dar s-a îmbolnăvit mama ei”, a povestit partenerul de viață al lui Emily Burghelea, la Kanal D.

Citește și:

Cine este Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct. A devenit cunoscută la Kanal D

Scântei la Acces Direct! De ce a demisionat Emily, asistenta Mirelei Vaida: „E sub demnitatea umană”

Mai multe