Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, dezvăluiri noi: «Mirela, ieri mă bălăcăreai, azi mă iubești»

17 iunie 2020 11:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, a dezvăluit dovezi noi prin care acuză faptul că emisiunea de la Antena 1 mușamalizează agresiunile la care este supusă Veronica Stegaru, cunoscută la tv cu porecla «Vulpița», de către soțul ei Viorel Stegaru, amândoi fiind prezenți in fiecare ediție a emisiunii din ultimele 5 luni.

Emily Burghelea susține faptul că echipa Acces Direct este conștientă de agresiunile dintre soții Stegaru, doar că, de dragul banilor, nimeni nu vrea să-l denunțe pe Viorel, lăsând-o neajutorată pe «Vulpița», convingând-o că nimic nu este grav și că ar trebui să rabde. 

După ce, în cadrul ediției emisiunii de luni seară, 15 iunie, spectatorii au avut parte de o surpriză din partea asistentei prezentatoarei Mirela Vaida, Emily Burghelea, la final, a izbucnit în lacrimi, spunând că ea nu mai acceptă ca în platoul în care lucrează să fie promovată violența, iată că, tânăra a revenit pe rețelele sociale și a spus că și-a dat demisia.

Dar aceste dezvăluiri nu au făcut-o pe Mirela Vaida și pe echipa de la Acces Direct să renunțe la continuarea promovării poveștii dintre cei doi soți Stegaru, de la Blăgești, ci au atacat-o dur pe Emily.

Mirela Vaida are, însă, partea ei de poveste. „Emily a făcut ceva ce nu trebuia să facă vreodată, din punct de vedere deontologic. A încălcat niște reguli, iar când a fost prinsă cu mâța în sac și-a pregătit ieșirea din decor aruncând cu noroi în echipa care a iubit-o. A făcut o scenetă de adio. Pe teatru e bună”, a spus Vaida.

„Am ținut mult la fata asta care a plecat. Ne-am ales cu multă ură, după emisiunea de ieri. Hai să vedem ce s-a întâmplat. Eu am iubit-o pe fosta noastră asistentă. De ce a făcut ea acea afirmație, care a aruncat România în aer? Emily a făcut ceva ce nu trebuia să facă vreodată, din punct de vedere deontologic. A încălcat niște reguli, iar când a fost prinsă cu mâța în sac și-a pregătit ieșirea din decor aruncând cu noroi în echipa care a iubit-o”, a spus Mirela.

Moderatoarea l-a pus apoi pe Viorel Stegaru să-și povestească verisiunea. Pe scurt, Emily Burghelea i-a chemat, sâmbătă seara, la o petrecere, unde au consumat alcool, după cum a povestit el. 

„Sâmbătă când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon. Eu eram întins în pat și vine Veoronica și îmi spune că a sunat Emily să mă duc la ea la o petrecere.

A trimis o mașină se ne ia. Când am ajuns acolo, ne-a spus să nu spunem la nimeni ce o să se întâmple în acea seară.  Ne-a pus vin pahar, din care eu am gustat. Când ne-am întors ne-a rugat, din nou, să nu spunem ce s-a întâmplat acolo”, a spus Viorel.  

Mirela Vaida: „De ce au chemat-o? Să o îmbete? Au chemat-o acolo să râdă prietenii ei de ea?”, a completat Vaida, care a făcut ulterior câteva acuzații halucinante, potrivit cărora Emiliana și iubitul ei ar fi dorit să profite de starea de ebrietate a Veronicăi și de aceea i-ar fi chemat pe cei doi soți la petrecere.

Până acum, emisiunea s-a ales cu trei amenzi și o somație: Una de 100.000, una 10.000 și alta de 15.000 de lei, pentru difuzarea „serialului Vulpita și Viorel”.

Emily Burghelea a publicat niște fragmente din conversațiile cu echipa Acces Direct, iar alături de mesajele publicate, fosta asistentă tv a explicat și faptul că nu a fost dată afară, ci și-a dat demisia, lucru pe care l-a și dovedit. 

„În primul rând, Acces Direct minte că m-au dat afară. Eu mi-am dat demisia. Am spus-o și în direct, dar m-au tăiat și nu am putut să-mi termin fraza. Ei spun că a plecat la alt post, în realitate eu filmez din curte. Ei spun că eu i-am îmbătat pe cei doi (n.r. Veronia și Viorel Stegaru) dar în realitate nimeni nu i-a obligat să bea. La grătarul acesta eu nu am vrut să vină cameramani, am vrut să fim ca între prieteni. Atunci a fost a doua oară când Vulpița mi-a spus că este bătută. Prima oară mi-a spus lucrul acesta când a dormit la mine acasă, când cei de la Antena 1 au pus-o să doarmă la mine acasă. Pentru că se certa cu Viorel au pus-o să doarmă la fiecare din echipă. Mirela, eu te iubesc și te respect pentru că ești un artist, dar văd că te-ai schimbat la 180 de grade de ieri până astăzi. Ieri mă bălăcăreai, știi foarte bine ce mi-ai spus când camerele s-au stins și astăzi spui că ți-am fost ca o soră, ca o fetiță, că tu mă iubești pe mine. De ce? Ca să atragi admirația publicului? Crezi că dacă faci chestia asta, oamenii nu o să mai vadă? Oamenii văd!”, a fost declarația Emilianei Burghelea, în noul ei filmuleț publicat pe rețelele de socializare. 

Veronica Stegaru a mai spus și altor persoane că Viorel, soțul ei, o agresează

Emily Burghelea a susținut că Veronica a fost agresată fizic de soțul ei, iar varianta ei este susținută și de make-up artistul Andra Constantin, cea care s-a ocupat de câteva ori de machiajul Vulpiței. Conform acesteia, soția lui Viorel a sunat-o în 12 iunie pentru a îi arăta că este vânătă la ochi, pe un braț și un picior.

Mai multe