Emoționant! Fetița Biancăi și a lui Victor Slav: "Mami, noi de ce nu locuim ca o familie?" Sofia și-a pus părinții să se pupe

21 iulie 2021 19:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu (39 ani) a făcut dezvăluiri emoționante, invitată la podcastul lui Damian Drăghici. Ea a povestit că micuța Sofia, fetița ei și a lui Victor Slav (41 ani), își dorește să își vadă părinții din nou împreună.

"Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat «mami, noi de ce nu locuim ca o familie?». Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui”, a spus Bianca Drăgușanu, în podcastul lui Damian Drăghici. Fetița și-a dorit ca părinții ei să se sărute de față cu ea. ”Apoi ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice «hai, pupați-vă». Eu l-am pupat pe obraz și zice «nu așa, de-adevăratelea». Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe YouTube.

Bianca și Victor au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat. După aceea a urmat împăcarea, însă cei doi au ales să nu mai oficieze relația printr-o nouă căsătorie. Dar nici așa nu a ținut, așa încât au pornit pe drumuri diferite. Bianca a mai bifat un mariaj cu Alex Bodi, iar acum are o relație cu Gabi Bădălău. Bianca și Victor au o fetiță împreună pe nume Sofia Natalia, care va împlini 5 ani în septembrie.

Bianca Drăgușanu a muncit două zile la o ședință foto

Fosta soție a lui Victor Slav are foarte multe contracte în ultima vreme și face bani frumoși. Bianca Drăgușanu a realizat zilele trecute o ședință foto specială, pentru prietenul ei. Nicușor Stan. care și-a redeschis restaurantul de fițe din Otopeni. după ce a ars acum ceva ani. Astfel că Bianca a muncit două zile pentru acea ședință foto, pentru care a schimbat mai multe ținute, rochii colorate și vaporoase, de prințesă, probabil din colecția ei. Iar fotografiile au ieșit extraordinar.

Mai multe