Enache către Marciuc: «Te iubesc până mor şi dincolo de moarte!»

2 martie 2010 16:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ani întregi şi-au ascuns dragostea de ochii lumii. Acum, Iuliana Marciuc este în culmea fericirii, pentru că iubitul ei, solistul Adrian Enache, nu se mai teme să-şi recunoască sentimentele şi să-i facă declaraţii fierbinţi de amor, jurându-i iubire până la moarte, aşa cum şi poetul Mihai Eminescu îi scria Veronicăi Micle.

Povestea de dragoste dintre Iuliana Marciuc şi Adrian Enache este fără doar şi poate o telenovelă cu final fericit. Dacă 14 ani a trebuit să se mulţumească cu statutul ingrat de amantă, Iuliana Marciuc se bucură acum de întreaga atenţie a iubitului ei, Adrian Enache.

Mai citeşte:

Enache, cursuri de sinceritate pentru Marciuc

Marciuc şi Enache sunt disperaţi după bani

Marciuc şi Enache fac împreună un show tv

Enache: «Mi-era frică de cruce că umblam cu două!»

Adrian Enache: «Decizia de a divorţa a venit de la Dumnezeu»

De când a devenit un bărbat divorţat, solistul nu mai are nici o reţinere să-şi strige iubirea care-l leagă de Iuliana în gura mare. Vedeta TVR a povestit, în exclusivitate pentru site-ul revistei Confidenţial, momentele romantice pe care le-a trăit împreună cu Adrian, de Ziua Îndrăgostiţilor.

"Am realizat, cu ajutorul computerului, un calendar. M-am gândit să fac ceva deosebit, care să transmită măcar o parte din sentimentele mele, aşa că, pe paginile calendarului, în fiecare lună, numele său e scris altfel - cu scoici, cu petale de flori, cu zăpadă, cu nori... Am sperat să înţeleagă şi să simtă măcar o parte din ceea ce am vrut eu să transmit şi chiar am avut puţine emoţii când i-am oferit calendarul.(...) Declaraţia lui de iubire a venit însoţită de un parfum de roze şi un trandafir de ciocolată: «Te iubesc până mor şi dincolo de moarte!»", s-a confesat Iuliana pe www.myconfidential.ro.

David are degete ca ale tatălui său!

David, fiul Iulianei şi al lui Adrian, i-a făcut şi el, la doar 4 ani, o emoţionantă declaraţie de dragoste mamei sale.

"Băieţelul nostru mi-a mângâiat faţa şi părul cu mânuţele sale mici şi degetele identice cu cele ale tatălui său şi mi-a făcut cea mai impresionantă declaraţie de iubire din lume: «Te iubesc, mami!»"

Mai multe