„Eram plină de sânge!”. Mărturia unei soliste de la „Vocea României”

25 iunie 2015 15:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Când a participat la „Vocea României”, a fost denumită „blonda lui Brenciu”! Acum, Cristina Vasiu este recunoscută și pentru figura frumoasă pe care a făcut-o în selecția națională pentru Eurovision, anul acesta. Solista a lansat joi (25 iunie) o nouă melodie, intitulată „Scurtmetraj”, alături de DiezZ.

Toate bune și frumoase până acum, dar, la filmprile pentru videoclipul piesei, Cristina Vasiu s-a ales cu urme îngrozitoare pe ambele picioare. Experiența a speriat-o foarte tare, așa că a fost de urgență la un medic.

„La filmările pentru noua mea piesă pe care am făcut-o împreună cu rapper-ul DiezZ, am fost nevoită să trag câteva cadre în Câmpia Dobrogei, într-un lan de grâu, într-unul de rapiță și într-unul de maci. După 12 ore de filmat în aer liber, mi-am dat seama că mi-am distrus picioarele, care s-au umflat și erau pline de zgârieturi”, a spus solista.

„M-am speriat foarte tare când la ultimul cadru din lanul de grâu am ieșit plină de sânge pe picioare. Doctorii mi-au spus că am făcut o alergie destul de urâtă, de asta s-au și umflat, iar cu rănile m-am pricopsit de la alergatul prin spicele de grâu. Toate durerile, zgârieturile și umflăturile mi-au trecut la o săptămână după ce am început să iau medicamentele și unguentele prescrise de medici. A fost o experiență megainteresantă. Asta e, am îndurat puțin, dar a meritat din plin, pentru că abia așteptam să lansăm piesa nouă și clipul”, a mărturisit Cristina Vasiu. 

Piesa „Scurtmetraj” lansată de Cristina și DiezZ este o producție Sprint Music în colaborare cu Cat Music România.

Imaginile de culise sunt șocante

Rezultatul celor 12 ore de filmare 

Mai multe