Erau certați cu mama lor, dar n-a contat! Ce-au făcut băieții Ilenei Ciuculete

20 martie 2017 15:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

De necrezut! Ileana Ciuculete a reluat relația cu băieții ei abia cu puțin înainte să moară. Puțin știu, însă, că în timp ce băieții nu vorbeau cu cea care le-a dat viață, totuși, aceștia au călcat pe urmele mamei lor.

Mugurel și Cristian Sfetcu sunt băieții din prima căsătorie a cântăreței Ileana Ciuculete. Artista, care a murit pe 14 martie, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, nu a avut de-a lungul anilor o relație bună cu cei doi băieți ai ei, pe care i-a avut cu primul soț, Valeriu Sfetcu.

Cei doi fii i-au reproșat cântăreței de muzică populară că nu s-a ocupat de ei când erau mici și că nu i-a ajutat în niciun fel. Presimțire sau nu, cu puțin înainte să moară, artista a a vorbit cu cei doi băieți ai ei. Mai mult, ea a trecut o casă pe numele fiului ei mai mare, Mugurel. Însă, puțină lume știe că cei doi băieți ai Ilenei și-au câștigat singuri pâinea și au îmbrățișat tot o carieră muzicală, aidoma mamei lor. Mugurel este un talentat acordeonist, dar cântă și la clape, iar Cristian este solist de muzică populară. Uite-i aici pe băieții cântăreței, într-o filmare tv!

Mai multe