Ernest le-a dat lecții despre Vatican vedetelor de la Kanal D

20 septembrie 2015 10:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Câteva vedete din redacția Kanal D au plecat în delegație la Roma în acest weekend (19 – 20 septembrie). Au vizitat obiectivele turistice, s-au răsfățat cu preparate tradiționale italienești, iar în cele din urmă, au ajuns la Vatican.

Se spune că abia când călătorești cu o persoană ajungi să o cunoști cu adevărat. Acesta a fost și cazul lui Ernest, prezentatorul emisiunii „Ochii din Umbră”. Aflat în vizită la Muzeele Vaticane împreună cu colegii lui de breaslă, vedeta de televiziune i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Ilinca Vandici (29 de ani), Adelina Pestrițu (28 de ani), Ana-Maria Barnoschi (23 de ani) și Bursucu au ascultat în tăcere informațiile oferite de ghidul turistic, însă nu și Ernest. Prezentatorul a început să vorbească peste el, oferindu-le vedetelor o adevărată lecție de istorie despre Vatican. Istoria locului nu părea să-i fie deloc străină, iar până și reporterii noștri au fost surprinși când au văzut gestul lui Ernest.

S-au plimbat prin Muzeele Vaticane

Chiar dacă au plecat în interes de serviciu, vedetele Kanal D au profitat de ocazie și au vizitat cele mai importante obiective turistice ale Romei. Ajunse în capitala Italiei, acestea au vrut neapărat să viziteze și Muzeele Vaticane, unde s-au simțit ca la ele acasă: și-au făcut selfie-uri printre statui și au admirat operele de artă expuse.

Selfie la Colosseum

Nici cel mai important monument oferit de Roma nu a rămas nevizitat. Chiar din prima zi, vedetele au plecat dis-de-dimineață de la hotel pentru a ajunge la una dintre cele mai impresionante clădiri istorice, Colosseumul.

Mai multe