Este una dintre cele mai dorite vedete! Uite cine este noua „Burlăciță”

29 mai 2015 17:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au început deja filmările pentru emisiunea „Burlăcița”, iar concurenții au fost înnebuniți când au aflat pe cine trebuie să cucerească. Frumoasa vedetă le-a sucit mințile bărbaților la prima întâlnire.

Una dintre cele mai râvnite vedete ale momentului, Daniela Crudu, a apărut la prima întâlnire cu concurenții emisiunii „Burlăcița” într-o rochie verde, provocatoare, care le-a sucit mințile bărbaților.

Frumoasa brunetă își caută jumătatea și are planuri mari pentru sfârșitul concursului. Aceasta vrea să facă „marele pas” și să își întemeieze o familie, potrivit emisiunii Acces Direct de vineri (29 mai).

Mă gândesc la nuntă, văd un eveniment fastuos și pe care aș vrea să-l țină minte toți invitații”, a spus noua „Burlăciță”.

Mai mult, Cruduța nu vrea să se oprească aici și plănuiește să-și împlinească visul de a avea un copil: „Mi-ar fi plăcut să am un copil”.

La începutul lunii mai se zvonea că Andreea Tonciu urma să fie vedeta acestei ediții a emisiunii „Burlăcița”, însă, se pare că producătorii emisiunii au ales-o, în final, pe Daniela Crudu. Totuși, Andreea nu a negat zvonurile, ba chiar a părăsit emisiunea „Un show păcătos”, spunând că acum are alte proiecte cu postul de televiziune Antena 1: „Dragii mei, săptămâna asta începe cu veşti. Deşi o sa-mi fie dor de ei, a trebuit să mă despart de colegii de la “Un show păcătos”. Chiar dacă a fost de scurtă durată, a fost o experienţă foarte frumoasă, ne-am distrat bine de tot şi sper că şi voi aţi făcut acelaşi lucru alături de noi. Colaborarea mea cu Antena 1 continuă, vor fi nişte proiecte în viitorul apropiat, dar aş vrea să fie surpriză, aşa că o să povestesc despre ele la momentul potrivit. Din păcate, timpul şi programul nu îmi permiteau să le combin, aşa că a trebuit să aleg!", a spus bruneta pe pagina ei de Facebook.

Mai multe