Este ziua de naștere a soției lui Cotabiță. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul!

13 decembrie 2016 16:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Până acum puțin timp era un burlac incurabil, dar cea care i-a schimbat părerea lui Gabriel Cotabiță și i-a devenit soție în urmă cu mai puțin de trei luni este Alina, o tânără cu care a început o relație în urmă cu trei ani și care i-a fost alături în cele mai grele momente din viață.

Alina și Gabriel s-au căsătorit civil în 29 septembrie și au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu în 9 octombrie, atunci când nași le-au fost Delia și soțul acesteia, Răzvan Munteanu. Deși nu are obiceiul de a-și exprima sentimentele în public și formează un cuplu discret alături de Alina, Cotabiță a ținut să arate lumii întregi cât de mult își iubește soția.

Artistul a scris un mesaj scurt, dar plin de semnificații, pe contul lui de socializare, cu ocazia zilei de naștere a Alinei. Aceasta a împlinit 31 de ani. "Astăzi este ziua de naștere a minunatei mele soții! La multi ani și să nu uiți că te iubesc enorm", a scris cântărețul. Admiratorii celor doi au continuat în aceeași linie și au umplut rubrica de comentarii cu urări frumoase.

Mai multe