Eugen Cristea, țepuit cu aproape 2.000 de euro. Reacția actorului

6 martie 2017 16:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Eugen Cristea a fost escrocat cu niște sume de bani pe care trebuia să le primească de mai mult timp. Supărat că persoanele respective îl duc cu vorba, actorul a răbufnit pe contul personal de Facebook.

Actorul Eugen Cristea a postat pe Facebook un mesaj acid la adresa persoanelor care îi datorează sume de bani și îl tot duc cu vorba. O firmă are să-i dea 500 de euro, iar o femeie din lumea teatrului are să-i achite 1.200 de euro, sumă pe care actorul i-a dat-o cu împrumut. Inspirat de protestatarii din Piața Victoriei, actorul le transmite un mesaj dur celor care l-au țepuit!

”Sunt luat de prost. Asta te aşteaptă dacă ești corect şi amabil cu toți cei din jur... O firmă nemernică mă poartă cu vorba şi nu-mi achită un drept de 500 de euro... Care mi se cuvenea din data de 17 ianuarie a.c. Faceți şi dvs. socoteala întârzierii... Bă, muhaiele nenorocite, de ce nu-mi spuneți de la început că-mi dați banii peste un an? Nu e mai simplu? Dar asta presupune un pic de creier din partea voastră. Ceea ce nu e cazul! Mai e o nenorocită care bântuie ca o stafie (ba nu, greşesc, o stafie e mai frumoasă!) prin lumea teatrală, organizând aşa-zise spectacole care se suspendă unul după altul... Escroaca mi-a cerut 1.200 de euro. Mi-i datorează de un an şi trei luni! Dac-o vedeți, nu-i spuneți nimic! Dați-i o pancartă pe care scrie M… Atât. Văd că se poartă!”, a scris actorul supărat.

Mai multe