Eugenia Șerban a stat 9 zile cu ochii vineți. Ce s-a întâmplat

6 iunie 2016 13:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Eugenia Șerban parcă a întinerit după ce s-a lăsat pe mâna chirurgului Călin Doboş. Actrița a tăiat câțiva ani din buletin, după intervenția la nivelul pleoapelor. A existat însă și un revers al medaliei, mai puțin plăcut. Actrița a fost nevoită să stea 9 zile cu ochii vineți.

Eugenia Şerban (46 de ani) s-a programat la o operaţie de blefaroplastie (corectare a pleoapelor), înainte de Paşte, iar acum arată foarte bine, semn că intervenția a făcut minuni. La mai bine de o lună de zile de la operație, actrița e la ”Trăsniții” a ieșit la primul eveniment monden. Ea a participat vineri, la deschiderea unui magazin din City Mall Constanța și a făcut furori.

Eugenia a scăpat de ochii căzuţi, de excesul de piele, iar faţa ei arată ca la  20 de ani. ”A fost ok operația. Am stat cu ochii vineți timp de 9 zile, dar nu am avut probleme, m-am operat pe 24 aprilie și am filmat imediat după Paște”, ne-a spus actrița. În cadrul aceluiași eveniment, designerul Mirela Novak și-a prezentat creațiile cu care a defilat și la Cannes, într-o seară dedicată modei.

Mai multe