Eugenia Șerban plânge după fiul ei. Își face sărbătorile singură

11 decembrie 2015 7:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost paradă de vedete la deschiderea florăriei „ „Maison de fleurs”, joi seară (10 decembrie). Printre acestea s-a numărat și Eugenia Șerban (46 de ani), care a venit îmbrăcată „casual” și foarte zâmbitoare. Cu toate acestea, bruneta este tristă din cauza plecării fiului ei în străinătate. Vedeta a mărturisit pentru Click! că în acest an va petrece sărbătorile de iarnă singură.

Prezentă la evenimentul de deschidere a florăriei, bruneta a părut foarte zâmbitoare și încrezătoare. Eugenia Șerban a vorbit mult despre fiul ei, Lorans Bataineh, de care este foarte apropiată. Frumoasa actriță a mărturisit pentru Click! că nu i-a fost ușor să se despartă de el.

Băiatul este plecat în Cehia, cu iubita lui, unde urmează un master în domeniul Turismului. Vedeta nu l-a mai văzut pe fiul ei de trei luni, cea mai lungă perioadă în care au stat despărțiți. Eugeniei Șerban i-a fost extrem de greu la început și a plâns mult după el. Pentru că Lorans este plecat, Eugenia își face sărbătorile alături de prieteni și a mărturisit că nu va mai găti în alți ani. 

Ce vedete au mai venit la deschiderea florăriei

Mai multe