Eurovision 2015: Prima reacţie a lui Călin Goia după ce Voltaj s-a calificat în finală

20 mai 2015 13:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

A cântat o melodie tristă în semifinala 1 de la Eurovision 2015, însă acum Voltaj ţipă de fericire. Călin Goia şi băieţii din trupă au trăit o bucurie fără margini, marţi seara (19 mai), care a venit la pachet şi cu un car de emoţii. După ce au aflat că s-au calificat în finala Eurovision 2015, cei de la Voltaj se pregătesc să repete figura frumoasă sâmbătă, 23 mai.

Solistul trupei a declarat într-o intervenţie telefonică la Antena Stars că încă el şi băieţii sunt sub mirajul show-ului de marţi seară. "Ne simţim foarte bine. Am ţipat aseară destul de mult şi acum suntem mai rezervaţi. Ovi probabil v-a povestit cum e presiunea semifinalei, poate chiar mai mare decât a finalei. Da, a mers totul strună. Cred că emoţiile au fost mari în seara cu repetiţiile în faţa juriului. Aseară a fost o seară mai relaxată, pentru că ştiam că avem toţi românii de partea noastră. Reacţia publicului a fost senzaţională. Publicul a fost cald. Eu am fost impresionat când, după primele două versuri, spectatorii au început să ţipe şi a fost o surpriză foarte mare," a spus Călin Goia, la emisiunea "Star Matinal".

Eurovision 2015: „Voltaj a cântat fără greșeală”

Mihai Trăistariu, care a reprezentat România în 2006 la Eurovision, a urmărit și el prestația românilor la concursul de anul acesta. La Eurovision 2015, „Voltaj a cântat fără greșeală. Nu pot să zic că show-ul m-a dat pe spate, însă totul a fost curat. Evident, trebuie să mulţumim şi românilor din diaspora, care-şi fac datoria în fiecare an. M-am bucurat că au trecut mai departe!”, a spus artistul. Cât despre ceilalți participanți, Mihai nu a apreciat momentele de pe scenă ale Ungariei, Georgiei și Danemarcei.

"Georgia: ce să zic? Cruela a trecut mai departe. Tot un urlet şi ea. În fine, are destule ţări vorbitoare de limba rusă care au votat-o. Că ruşii aşa fac - se susţin fără drept de apel”, a adăugat Mihai. În schimb, printre favoritele artistului au fost Suedia, Spania, Australia, Italia și Rusia, România nefiind prezentă printre ele.

Eurovision 2015, Voltaj: Cum s-au descurcat pe scenă

La Eurovision 2015, Voltaj a avut o prestație impecabilă, care le-a adus băieților calificarea în finală. Pe scenă, aceștia s-au descurcat de minune și nu au apărut dificultăți tehnice. În spatele lor au fost proiectate imagini din videoclip, în special cu Ionuț, băiețelul care a jucat rolul principal, și care a participat la deschiderea concursului, unde l-a ținut de mână pe Călin Goia în timp ce mergeau pe covorul roșu. Melodia „De La Capăt”/„All Over Again” a fost interpretată, la început, în limba română, iar de la jumătate a fost cântată în limba engleză, pentru ca publicul să o poată înțelege. Sfârșitul melodiei a venit cu mesajul „Don`t leave your children behind”/„Nu vă lăsați copiii în urmă”, rostit de Călin Goia.

Mai multe