Eva Jumătate a emoționat publicul în finala «Suedezii au talent» cu piesa «Shallow»

16 martie 2019 10:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Eva Jumătate a făcut o impresie bună la «Suedezii au talent», după ce a interpretat piesa «Shallow», melodie premiată cu un Oscar. Micuța artistă în vârstă de 10 ani i-a emoționat foarte tare pe jurați, publicul din sală, dar și pe telespectatori după ce a avut o interpretare impecabilă a piesei Shallow, cea cu care Lady Gaga a obținut un Oscar.

Deși nu a câștigat marele premiu după ce a fost trimisă în finală de un golden buzz, micuța cântăreață a intrat la inimile tuturor suedezilor. Jurații au fost extrem de impresionați de talentul pe care îl are Eva și au felicitat-o și încurajat-o cum nu se putea mai bine.„Vă mulţumim tuturor! A fost incredibil! Suntem foarte mândri de Eva! Din păcate, există un singur câştigător. Vă mulţumim mult!“, a declarat tatăl fetiţei, medicul Sorin Jumătate.

Eva Jumătate a fost la un pas de câștiga marele premiu de 50.000 de euro

Eva Jumătate i-a impresionat profund pe jurații de la «Suedezii au talent», trimițând-o chiar direct în finală, folosind un buton Golden Buzz, și chiar dacă nu a câștigat marele premiu, Eva este mai mult decât fericită că a putut să ajungă atât de departe și să-și arate calitățile vocale impresionante.

Românca Eva Jumătate a emoţionat până la lacrimi juriul după ce cântat melodia «Never Enough», din coloana sonoră a filmului «The Greatest Showman», imediat după ce a terminat de cântat, celebra artistă Bianca Wahlgren Ingrosso a apăsat butonul auriu, care a trimis-o pe Eva în finală.

Raluca și Sorin, părinții Evei, au hotărât să se mute în Suedia în urmă cu mai mulți ani, ambii fiind medici. Raluca, mama copilei, a fost medic rezident în România, iar în prezent, ea conduce o unitate de cardiologie din cadrul Spitalului Universitar Skane, iar tatăl este medic ortoped la Spitalul Kristianstad, potrivit adevărul.ro

Mai multe