EXCLUSIV A spart prima gaşca de petrecăreţi de la nunta Catangăi! Domnişoara de onoare a plecat desculţă de la local

24 octombrie 2014 14:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Catanga şi Aurel Pădureanu au ajuns ieri în faţa altarului. Emoţionaţi ca doi adolescenţi, mirii au avut alături la ceremonia religioasă trei oameni care să-i susţină moral. În timpul slujbei, naşii Cristi Brancu şi Oana Turcu s-au asigurată că mireasa stă bine în picioare, în timp Raluca Macovei, cea care i-a fost Catangăi domnişoară de onoare, a avut grijă că solistei să-i rămână machiajul intact.

Lacrimi de bucurie au cuprins-o ieri la ceremonia religioasă pe Catanga! Era şi normal să se întâmple aşa, după 24 de ani în care a aşteptat să îmbrace rochia albă de mireasă. Cântăreaţa de muzică lăutărească a plecat de acasă mai emoţionată ca niciodată.

În faţa porţii o aştepta o lumuzină în care a urcat alături de o bună prietenă şi de Raluca Macovei. Bruneta a fost singura domnişoară de onoare a artistei, sarcină extrem de grea.

"M-am bucurat că m-a rugat să-i fiu alături în ziua cea mare. În biserică, a fost foarte emoţionată şi a plâns în timpul slujbei. În permanenţă, aveam grijă să-i dau câte un şerveţel pentru a nu-şi strica machiajul. Totul a fost foarte frumos, meniul a fost delicios, iar atmosfera una cu adevărat de petrecere", ne-a povestit Raluca.

Cu toate acestea, bruneta a "spart" prima uşa localului. Puţin după miezul nopţii, domnişoara de onoare s-a scuzat în faţa mirilor şi a plecat acasă.

"Am fost foarte obosită. Catanga şi Aurel Pădureanu m-au înţeles. Nu s-au supărat pe mine. Nu a fost nicio divergenţă. Mă trezisem foarte devreme în ziua aceea pentru a merge la coafor, apoi am ajuns la mireasă acasă unde am asistat la toate pregătirile. Am plecat spre biserică, iar la restaurant m-am ocupat de invitaţi. Atât de tare mi s-au umflat picioarele, încât am renunţat la unul dintre pantofi. Am plecat acasă desculţă, ca Cenuşăreasa Eu am spart petrecerea, dar eram epuizată", ne-a mai spus Raluca Macovei.

Petrecerea la local s-a prelungit însă până spre zorii zilei când invitaţii au gustat dintr-un tort cu cinci etaje. 

Mai multe