EXCLUSIV «Am simţit din vară că Ioana mă înşală» Ilias Makos, fostul ginere al lui Ion Dichiseanu, dă cărţile pe faţă la o lună de la divorţ

8 decembrie 2014 18:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

După zece ani de relaţie, dintre care şase de mariaj, Ilias Makos şi Ioana Dichiseanu au semnat actele de divorţ pe 3 noiembrie. Cei doi s-au ferit să spună motivul pentru care s-a produs ruptura. Până astăzi însă, căci, după o lună de tăcere, fostul ginere al lui Ion Dichiseanu o acuză pe Ioana de infidelitate.

A intrat într-o familie celebră atunci când s-a căsătorit cu fata actorului Ion Dichiseanu, însă Ilias Makos (37 de ani) nu a ieşit niciodată în faţă să vorbească despre căsnicia cu Ioana (26 de ani). Totuşi, la o lună de la divorţ, grecul a răbufnit pentru Click! şi s-a hotărât să spună partea lui de adevăr. Makos o acuză pe fosta lui soţie de infidelitate şi dă vina pe ea pentru distrugerea căsniciei. „Motivul despărţirii a fost o anumită persoană. La mijlocul lunii august, am găsit foarte multe apeluri pe telefonul ei mobil, de la acelaşi număr. Conversaţii lungi, de câte cinci ore chiar, şi am întrebat-o: ce se întâmplă?! Evident că mi-a negat că ar avea pe cineva. Mi-a spus doar «vreau divorţ». După ce am depus actele la notar, ea a stat la mama ei, apoi s-a mutat la acea persoană acasă. Am sunat-o să discutăm, dar ea nu mi-a mai răspuns. Nu am vrut să divorţez, am iubit-o pe Ioana”, a declarat Ilias Makos, pentru Click!

Grecul a mai spus că nu a fost de acord ca, pe timpul căsniciei, să locuiască la socrul Ion Dichiseanu, însă fosta soţie l-a înduplecat. Nu a avut vreun ghimpe împotriva actorului, mai ales că acesta era un real sprijin pentru ei în perioada când nu-i mai mergeau afacerile. „Am avut o firmă de import-export ulei de măsline. Nu a mai mers o perioadă şi, într-adevăr, părinţii ei şi ai mei ne-au ajutat foarte mult”, a mai povestit grecul. Contactată telefonic în urma acuzaţiilor, Ioana a replicat: „Nu are un caracter foarte frumos! Nu am înşelat pe nimeni, aş putea veni şi eu cu acuzaţii că vorbeşte foarte mult, la telefon, cu prietenii lui de acelaşi sex. Asta înseamnă că are o relaţie cu ei?”.

A plecat din casa lui Dichiseanu

Deşi, nu-l mai leagă nimic de România, Ilias Makos nu vrea să plece în ţara lui natală, Grecia. S-a mutat cu chirie şi s-a reapucat de afacerea cu ulei de măsline, cu încrederea că de data aceasta va merge. Şi după divorţ, el a fost surprins ducându-se acasă la fostul socru, Ion Dichiseanu, în zona Armenească din Capitală.

Mai multe