EXCLUSIV Angajaţii TVR nu mai au unde mânca, după o decizie a lui Stelian Tănase

7 octombrie 2014 20:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Preşedintele Televiziunii Române, Stelian Tănase, a luat o măsură prin care și i-a pus în cap toți subalternii. El a hotărât închiderea bufetului din incinta instituției, care funcționa dinainte de 1989.

Stelian Tănase a cerut a oprit funcționarea barului și a bufetului de la TVR și a cerut să fie scoase inclusiv tonomatele de cafea, au povestit pentru Click! surse din instituţie.

Astfel, de la 1 octombrie, angajații și invitații lor nu mai au unde să ia masa ori să stea la o cafea.

Într-o ședință care a avut loc săptămâna trecută, preşedintele TVR, Stelian Tănase, le-a transmis angajaților să-și aducă mâncare de acasă, au precizat aceleaşi surse. Cât despre funcționarea unui bufet la TVR, şeful instituţiei de pe Calea Dorobanţilor a spus că este o abordare sindicalistă, care îi displace.

Decizia președintelui a avut un efect neaşteptat pentru magazinele aflate în apropierea TVR-ului. Angajaţii care nu-şi aduc mâncare de acasă au la dispoziţie varianta de a ieşi din curtea instituţiei pentru a-şi cumpăra. Aşa se face că, din prima zi de când Stelian Tănase a luat măsura închiderii bufetului şi a barului, angajații au dat năvală la un supermarket din zonă, vânzătorii de acolo neînțelegând de ce s-au trezit cu atâția clienți deodată.

Mai multe