EXCLUSIV Are sânii ca doi pepeni, dar îi vrea bostani

3 septembrie 2014 14:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are ce etala pe nisipul fierbinte, dar și într-un rol de calibru. Cu toate astea, și-ar dori să dea altfel piept cu celebritatea. La 31 de ani, actriţa Doiniţa Oancea vrea silicoane, dar se teme de bisturiu.

Deși partenerul ei de viață o iubește așa cum este, Doinița Oancea simte nevoia unei schimbări. „Mi-aș fi dorit să am sânii mai mari, dar mi-e teamă să-mi pun silicoane, eu nu suport nici gelul pe unghii, nici lentilele de contact. În rest, sunt mulțumită de viața mea. Trăiesc simplu și nu joc teatru”, mărturisește Doinița, care a adoptat mai nou și un stil de viață sănătos. „Evit să mai cumpăr pui din supermarket, pentru că e plin de hormoni, mănâc doar de la țară. Bunicii prietenului meu locuiesc în Găești și ne trimit legume și carne. De sală m-am apucat în primăvară, dar nu am fost decât două luni. Acum vreau să reiau antrenamentele, să merg să alerg 20 de minute pe bandă, să fac abdomene, să ridic greutăți”, a mai spus Doinița, pentru Click!

Chiar dacă s-a despărțit cu greu de telenovelele în care juca, actrița nu duce lipsă de oferte profesionale. Doinița spune că a deja semnat pentru un nou proiect cinematografic, dar nu poate da mai multe detalii. „Mi-e dor să joc, actoria e meseria mea de suflet. Acum, mi-am făcut o agenție de evenimente și voi lansa, în curând, și colecția de haine pentru toamnă”, a mai spus ea.

Amână căsătoria

Actrița se iubește cu actorul Ionuț Ghenu. Își dorește un copil, dar nu se grăbește către măritiș. „Aveam 27 de ani când l-am cunoscut. Suntem de patru ani împreună și o să ne căsătorim la un moment dat. Nu m-a cerut, dar locuim împreună de la începutul relației. E gelos, dar ne acceptăm meseria, pentru că și el e tot actor”, spune Doinița, pentru Click! Actrița recunoaște că a lăsat în urmă și câteva inimi frânte: „Am avut tot timpul relații de lungă durată. Prima cerere în căsătorie am primit-o la 22 de ani, dar nu am luat-o în serios”.

Mai multe