EXCLUSIV Are vânătăi şi în tălpi! Cum arată de fapt picioarele Biancăi Drăguşanu

13 august 2014 8:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca are grave probleme medicale la ambele picioare şi parcă şi ghinioanele se ţin scai de ea. Atunci când crede că a mai făcut un pas pentru a estompa vânătâile de pe membrele inferioare, se întâmplă să se accidenteze, aşa cum a păţit-o în urmă cu două săptămâni în propriul apartament din cauza unui umeraş de sârmă. Click! a surprins imagini în premieră cu picioarele vedetei pline de echimoze pe care şi le-a expus astfel la plajă weekendul trecut.

Bianca se luptă de zece ani să-şi acopere vânătăile pe care ea a povestit că s-a ales cu ele în urma unei bătăi crunte. Dacă pentru echimozele pe care le are pe gambe, în zona tibiei, vedeta a apelat la tot felul de soluţii, de la cantităţi uriaşe de fond de ten până la intervenţii chirurgicale, se pare că nu le-a găsit "leacul" semnelor inestetice pe care le are în tălpi.

Fosta doamnă Slav are astfel de vântăi şi în locurile mai puţin vizibile, iar fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca la plajă în timp ce stătea relaxată într-un baldachin cu picioarele sprijinite pe marginea de lemn a pătului.

Dacă la prima vedere, gurile rele ar spune că fosta asistentă tv trebuie să intre urgent în duş, în fapt ea are o problemă cât se poate de serioasă, iar operaţiile pe care şi le-a făcut anul trecut şi tratamentul cu laser nu sunt deloc mofturi.

"Bianca are problema asta de acum zece ani. Are circulaţia proastă la ambele picioare şi colac peste pupăză s-a ales şi cu acea rană adâncă la picior după ce s-a accidentat într-un umeraş de sârmă. A fost la plajă doar bandajată bine. A început să facă gimnastică de recuperare. Două ore a stat în sală, sub atenta supraveghere a instructorului. La un momentat dat prin ciorapul medicinal pe care îl poartă, se vedea că plaga pe care recent medicii i-au închis-o a început să sângereze", ne-a mărturisit o apropiată a vedetei.  

La sfârşitul lunii, Bianca a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca cu o rană adâncă la piciorul stâng. După ce medicii i-au oprit hemoragia, vedeta a fost dusă din camera de gardă direct în sala de operaţie. Aici, chirurgii i-au suturat plaga mai bine de două ore şi au vrut să o interneze o noapte. Săptămâna trecută, doctorul Kasem Abu Bakr i-a scos firele de la intervenţia chirurgicală, iar Bianca a început deja să facă gimnastică de recuperare.   

Mai multe