EXCLUSIV! Aşa arăta în copilărie Mădălina Ghenea, românca lui Di Caprio!

26 octombrie 2011 16:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

O fată ambiţioasă, care a ştiut întotdeauna ce vrea să facă în viaţă. Mădălina Ghenea, românca care i-a sucit minţile actorului american Leonardo DiCaprio a plecat din Slatina ca să devină star în Italia. Click! a stat de vorbă cu vecinii şi cu profesorii ei, care au cunoscut-o înainte să devină celebră.

Tânăra de 24 de ani era cunoscută în oraşul Slatina ca o fată după care majoritatea bărbaţilor cu bani suspinau. Frumoasă, corp de invidiat şi cuminţică, aşa şi-o amintesc profesorii şi vecinii.

Profesoara de balet a Mădălinei Ghenea mai păstrează şi acum legătura cu fotomodelul. "Noi avem o relaţie specială, ea a fost eleva mea la balet. Îmi aduc aminte că avea 10 ani pe atunci şi mi-am dat seama imediat că vrea să facă ceva cu viaţa ei. Era ambiţioasă şi talentată", a spus Maria Săvescu, profesoara Mădălinei.

Frumoasa olteancă a plecat în Italia, la Milano, înainte să termine clasa a-XII-a. „A venit în ţară, a dat bacalaureatul, apoi a plecat înapoi la Milano. Acolo avea deja o carieră în modeling. Este o fată foarte frumoasă, care s-a făcut remarcată prin apariţiile ei în lenjerie intimă. Are un corp bine lucrat, doar a făcut patru ani a balet. A ajutat-o foarte mult să se dezvolte", a mai spus Maria Săvescu.

Nu doar baletul a fost de ajutor pentru look-ul Mădălinei. Când a ajuns în Italia, a văzut care este prototipul de femeie de succes şi a încercat să remodeleze ceea ce i-a dat "mama natură" cu ajutorul bisturiului. Sursele apropiate frumoasei brunete ne-au spus că în ultimii ani Mădălina s-a făcut mai frumoasă decât era, asta după câteva vizite la medicul estetician.

«Luna trecută a fost aici»

Mădălina Ghenea a locuit până acum 10 ani într-un apartament cu trei camere din Slatina la etajul trei al blocului 26.Vecinii susţin că tânăra a fost o fată cuminte care şi-a văzut de treaba ei.

Los Angeles. Aici ar putea sta cu DiCaprio

„Eu nu am văzut-o niciodată cu un băiat. Mulţi îşi doreau o relaţie cu ea, dar îi refuza. Acum o lună a venit aici la noi ca să îşi vadă mama. A păstrat o relaţie bună cu familia ei", a spus Mina Şerbănescu, în vârstă de 80 de ani.

Surprinşi după o noapte fierbinte

Mădălina Ghenea şi Leonardo DiCaprio au fost surprinşi recent de paparazzi pe terasa apartamentului actorului american. Cei doi se aflau în Australia, la filmări, şi păreau să-şi revină cu greu după o noapte „agitată". Românca şi starul american au fost văzuţi în mai multe rânduri, în compania unor amici.

Mai multe