EXCLUSIV Avocatul Dănău a insistat mult până când Ilinca Vandici i-a cedat

6 iulie 2014 22:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu Ciprian Marica, fostul ei iubit, s-a văzut între două avioane și două meciuri de fotbal ale acestuia. Acum, Ilinca Vandici (28 de ani) e tratată ca o prințesă de avocatul Dragoș Dănău (28 de ani), care o copleșește cu atenția lui.

Nume cunoscut în branșa avocaților din Capitală, Dragoș Dănău e acum subiect de discuție în rândul colegilor săi. Nu oricine se poate cupla, peste noapte, cu o vedetă sexy ca Ilinca Vandici.

Colegii tânărului avocat povestesc că acesta e îndrăgostit de noua prezentatoare de la Kanal D, pe care a cucerit-o cu un exces de romantism. „Dragoș s-a apropiat foarte mult de Ilinca și o iubește mult. A fost un gentleman, i-a trimis nenumărate buchete de flori, știe cum să cucerească o femeie. O invită la cine romantice, au ei un restaurant preferat în oraș, mai ferit de ochii lumii. Se pare că relația lor e la început, dar are șanse să se transforme în ceva de durată”, ne-a povestit un cunoscut avocat, care a dorit să-și păstreze anonimatul. Chiar dacă a fost zgârcit în declarații, el nu s-a abținut să ne vorbească la superlativ despre noua lui cucerire.

„Îmi place totul la Ilinca, e o fată specială, dar despre relația dintre noi o las pe ea”, ne-a declarat Dragoş.

Mai multe