EXCLUSIV Bianca, două belele într-o zi: anemie şi amendă de circulaţie

5 februarie 2017 23:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăguşanu nu e scutită de belele, deşi acasă şi în carieră îi merg toate ca pe roate. Recent, vedeta a primit două veşti proaste: la analize i-a ieşit că are anemie, iar la volan a gafat, fiind prinsă în fapt, fără centura de siguranţă.

Rare sunt imaginile în care Bianca Drăguşanu (34 de ani) nu arată precum o păpuşă Barbie, aşa cum ne-a obişnuit. Vinerea trecută, fotoreporterii Click! nu au surprins-o în cea mai bună zi a ei. 

Vedeta era vizibil supărată, cu gândurile aiurea, îmbrăcată sport şi fără pic de machiaj. Click! a aflat că rezultatele ultimelor analize pe care le-a făcut Bianca nu au fost deloc îmbucurătoare, iubita lui Victor Slav fiind diagnosticată cu anemie (boală frecventă a sângelui, caracterizată prin scăderea numărului de globule roşii. Se manifestă prin oboseală accentuată, pierdere în greutate, slăbiciune). 

Surprinsă şi supărată deopotrivă, Bianca a fost vineri să-şi repete analizele. Tot în aceeaşi zi, roşcata a mai avut un ghinion. A fost oprită în trafic de poliţişti şi arsă la bani. “Nu purta centură şi a primit 290 de lei amendă. A plătit pe loc. Poliţistul i-a atras atenţia şi că avea maşina zgâriată, a întrebat-o dacă ştia acest lucru. Bianca a zgâriat-o săptămâna trecută, se repară uşor, nu este nimic grav sau senzaţional”, ne-au spus surse din anturajul Biancăi Drăguşanu. Tot rare sunt şi fotografiile cu Bianca la cumpărături. Ne referim la hipermarket, nu la mall. Mama unei fetiţe de aproape 5 luni, Natalia Sofia, vedeta a început să se îngrijească mai mult de casă şi de masă şi trebuie să recunoaştem că îi stă bine şi în rol de gospodină.

Mai multe