EXCLUSIV Bianca Drăguşanu a cheltuit o avere în Dubai: "Cineva să mă oprească!"

3 ianuarie 2018 18:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dubai, viaţă ca-n Rai! În prima vacanţă fără copil, Bianca Drăguşanu s-a "pierdut" la cumpărături. Prezentatoarea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d se întoarce la finele săptămânii în ţară, încărcată ca Moş Crăciun. Blonda a "spart" doar pe ochelari 1.500 de euro şi alte mii de euro pe 20 de perechi de pantofi pentru ea şi micuţa Sofia. Victor Slav a fost ceva mai reţinut la acest capitol.

Bianca Drăguşanu a petrecut toată vacanţa din Dubai la cumpărături, dar nu regretă niciun moment. Blonda le-a povestiti prietenilor că aceasta a fost cea mai frumoasă escapadă a ei în străinătate. Şi este şi de înţeles de ce. Vedeta şi-a făcut toate poftele în materie de cumpărături, s-a răsfăţat cu preparate delicioase, a prins o vreme  superbă, termometrele indicând 21 de grade Celsius, şi a petrecut timp preţios cu Victor Slav. Blonda a avut un an greu, iar finalul a prins-o fiind extrem de aglomerată. A filmat pentru Revelionul Kanal d şi abia dacă şi-a văzut fetiţa şi soţul. 

Vacanţa a venit ca o binecuvântare, în care din şase zile, doar două a stat la plajă. "Bianca avea nevoie de această escapadă. Ne-a spus că vine cu două geamantane de cumpărături, în special pantofi. Ea poartă 41 la picior şi în ţară găseşte doar online. În Dubai, a găsit şi a cumpărat tot ce a prins. În total vreo 15 perechi eleganţi şi două perechi sport. Şi Sofia are cu ce să se plimbe. Bianca i-a luat şi ei vreo şase perechi, ca să se asorteze. Victor a fost cel care s-a gândit mai mult la bugetul familiei. El şi-a cumpărat doar ce i-a plăcut mai mult", au povestit apropiaţi ai vedetei tv pentru Click! 

Bianca le-a transmis şi fanilor ei prin reţelele de socializare că nu se poate opri din a face cumpărături: "Cineva să mă oprească". Ea şi-a achiziţionat pe lângă pantofi, trei perechi

de ochelari, în valoare totală de 1.500 de euro.   

Mai multe