EXCLUSIV Bianca Drăgușanu explică apariția șocantă de la petrecerea Viva: "Nu este vorba de nici o operație estetică"

11 septembrie 2021 11:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu (39 de ani) a apărut cu un ochi roșu la petrecerea revistei Viva, de miercuri seară. Nu este prima dată când Bianca are probleme de acest gen.

Ultima dată, vedeta a dat vina pe o operație estetică, acum însă a avut o altă explicațe! Blonda ne-a dezvăluit în premieră că se confruntă cu probleme grave de sănătate. “ Am tensiune oscilantă! E când mare, când mică. Medicii mi-au spus că am probleme cu vasele de sânge și că trebuie să mă operez! Mai aștept însă! Nu este vorba de nici o operație estetică, nu am mai făcut de mult așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Click.ro.

Bianca a avut o perioadă extrem de agitată în ultima vreme din punct de vedere al vieții personale. A trecut prin despărțiri, scandaluri și chiar episoade violente cu bărbații din viața ei. „Toate astea nu mi-au afectat sănătatea! Eu sunt o femeie puternică, știu să trec peste orice!”, a mai declarat Bianca, pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Bianca Drăgușanu, detalii picante despre idila cu Gabi Bădălău: ”Sunt despărțită, care nuntă?”

Povestea pozelor în care Bianca Drăgușanu apare desfigurată: "Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat"

Mai multe