EXCLUSIV Bianca Drăguşanu, la un pas de moarte de la un banal umeraş! Detaliile neştiute ale accidentului casnic

28 iulie 2014 21:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scene desprinse parcă dintr-un film de groază i s-au derulat în faţa ochilor fostei doamne Slav, duminică dimineaţă. Un umeraş de sârmă i-a pus viaţa în pericol Biancăi Drăguşanu! Roşcata s-a apucat să facă ordine în dressing, iar într-un moment de neatenţie s-a împiedicat. În câteva secunde a văzut moartea cu ochii. Cu piciorul stâng sfâşiat, roşcata a intrat în panică. A reuşit să pună mâna pe telefon şi să-l cheme pe Victor Slav să o ducă la spital.

Abia întoarsă de la filmările din Vama Veche, unde a participat la "Poftiţi pe la noi", Bianca Drăguşanu s-a apucat să-şi facă ordine în bagaje. În timp ce îşi sorta ţinutele care urmau să ajungă la spălătorie, roşcatei i s-a înfipt un umeraş de sârmă în picior. Ce a urmat este de-a dreptul hilar: piciorul stâng sfâşiat, o baltă de sânge în jurul ei şi cu o rană profundă care a îngenuchiat-o. Când şi-a dat seama ce a păţit, Bianca a intrat în panică, a început să urle ca din gură de şarpe de durere şi a cerut imediat ajutor. L-a sunat pe Victor, dar a chemat şi Ambulanţa.

"Bianca a chemat Salvarea. Ambulanţa a ajuns în 35-40 de minute la ea acasă. În tot acest timp, i-a stat alături Victor care a fugit ca un nebun în calea medicilor. A ajuns la spital pe targă. Medicii i-au spus că rana este destul de serioasă şi dacă mai întârzia puţin putea să moară. Sârma i-a provocat o plagă adâncă de 2 cm şi lungă de 7 cm şi puţin a lipsit ca vena tibială să nu fie secţionată. A fost un accident casnic destul de grav care era să o coste viaţa. Dovadă că operaţia la care a fost supusă, sub anestezie generală, a durat aproape trei ore. Ea ar fi trebui să rămână internată peste noapte, însă a ieşit pe propria răspundere", a povestit o apropiată a roşcatei pentru Click!.

După intervenţie, medicii i-au spus că va putea să pună piciorul în pământ după trei zile. Tot acest necaz are însă şi o parte bună. A apropiat-o din nou de Victor Slav. Suferinţa roşcatei i-a fost alinată chiar de fostul soţ, care nu s-a dezlipit de lângă ea. "Victor a dus-o acasă, a rămas peste noapte la Bianca. A doua zi a avut grijă de ea. I-a pansat rana, i-a pregătit micul dejun şi a ajutat-o să se spele pe cap. Ţine foarte mult la ea", ne-a povestit aceeaşi sursă.

Coşmarul Biancăi nu s-a terminat însă aici. Peste două săptămâni, ea a fost chemată din nou la spital, la control, după ce plasticienii i-au cusut plaga şi au avertizat-o că ar putea să rămână cu semne inestetice. După toată această dramă, Biaca Drăguşanu le-a povestit apropiaţilor că a strâns toate umeraşele din metal din casă şi le-a aruncat la gunoi.       

Mai multe