EXCLUSIV Bianca şi Victor Slav s-au întors din vacanţă la fel de certaţi! Naşii nu au reuşit să-i cupleze

7 ianuarie 2015 18:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce se întâmplă în Vegas ... nu rămâne în Vegas! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au întors din vacanţa peste Ocean, însă nu şi-au pus deloc ordine în gânduri. Deşi au stat o săptămână, în cele mai bune condiţii, foştii soţi abia dacă îşi mai vorbesc.

Nici vorbă de reconciliere în cuplul Bianca Drăguşanu-Victor Slav! Cei doi au plecat peste Ocean într-o vacanţă de vis, însă nici peisajul şi nici cazarea de cinci stele nu i-a făcut să revină la sentimente mai bune.

Împreună cu naşii lor de cununie, Monica şi Cristi Glodean, Bianca şi Victor s-au distrat în Las Vegas, au fost la cazinou şi s-au plimbat cu o decapotabilă pe străzile oraşului, însă tensiunile nu au dispărut nicio secundă. Apropiaţii cuplului au povestit pentru Click! că Bianca şi Victor nu s-au împăcat în vacanţă, ci dimpotrivă, abia dacă îşi mai vorbesc.

"Nu sunt un cuplu fericit! Nu sunt nici măcar împreună. Bianca şi Victor nu s-au împăcat. Au evitat să facă poze împreună, pentru că nimic nu s-a schimbat în relaţia lor. Sunt tot pe marginea prăpastiei. S-au întors la fel de supăraţi. Abia dacă îşi mai vorbesc. Bianca nu este însărcinată şi nici nu se gândeşte să devină mamă. Ei doi nu şi-au făcut planuri de viitor, aşa că nici nu a intrat în calcul vreo nuntă secretă. Comunicarea defectuoasă este cea care i-a afectat pe Bianca şi Victor, iar vacanţa nu i-a ajutat să treacă peste problemele din trecut", ne-au povestit surse din cercul lor de apropiaţi.

Bianca şi Victor au plecat în această vacanţă împreună cu prietenii lor, Cristi şi Monica Glodean, aceiaşi buni amici care le-au fost şi părinţi spirituali. Deşi cei doi au încercat să-i scoată din starea de tensiune, Bianca şi Victor au fost de neînduplecat.

"Între ei a intervenit neîncrederea. Victor îi reproşează în continuare Biancăi lucruri din trecut. Se pare că nici acum nu a reuşit să treacă peste problemele dintre ei. El este tot timpul supărat, iar Bianca nu mai are răbdare să aştepte ca lucrurile să se remedieze între ei", ne-au spus aceleaşi surse.

De la finele anului Bianca şi Victor nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au ţinut de mână la "Miss Moldova", eveniment care a avut loc luna trecută, însă de atunci cei doi nu mai erau împreună. Singurul lucru care îi mai leagă pe cei doi foşti soţi este atelierul de croitorie pe care l-au deschis.

Mai multe