EXCLUSIV Bombă în televiziune! Simona Gherghe nu mai vrea să se întoarcă la «Acces Direct»

2 august 2019 19:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Veste tristă pentru admiratorii Simonei Gherghe, vedeta de al cărei nume se leagă cel mai strâns show-ul "Acces direct", de la Antena 1. Click! a aflat că Simona, acum în concediu de maternitate, nu dorește să revină la cârma emisiunii pe care o prezintă din 2010.

Surse din Antena 1 ne-au dezvăluit că Simona Gherghe (41 de ani) și-a anunțat deja șefii că nu se va mai întoarce la cârma emisiunii de la ora 17.00, pe care o prezenta la Antena1, și că își dorește un alt format. De altfel, speculații în acest sens s-au tot făcut în ultima vreme. Chiar prezentatoarea a precizat, acum o săptămână, în platoul emisiunii «Răi da’ Buni», de la Antena Stars, că nu știe când se va întorce și în ce formulă. Simona Gherghe s-a retras de pe sticlă în luna martie, la câteva luni după ce a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil.Contactată de Click!, Simona Gherghe a refuzat să comenteze informația plecării sale de la «Acces Direct». Ne-a spus doar că, pentru moment, se află în concediu postnatal.

Simona Gherghe are doi copii

În luna mai, Simona Gherghe a născut un băiețel, căruia i-a pus numele Vlad Ioan. Vedeta mai are o fetiță de doi ani, Ana Georgia. Prezentatoarea este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. Simona Gherghe se bucură acum de concediu de maternitate, însă este printre puținele mămici celebre care a avut curajul să vorbească și despre greutățile care se ivesc atunci când ai doi copii. La Antena 1, Simona Gherghe a prezentat mai întâi știri, la Observator, după care, din 2010, a primit pe mână formatul "Acces Direct".

Citește și:

Simona Gherghe a trecut prin momente grele cu fetița: „Îmi doresc să fie sănătoasă”

Ce rochie atipică de mireasă a avut Simona Gherghe la nuntă!

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Mai multe