EXCLUSIV Boureanu are «soacră» de-o vârstă cu el! Politicianul de 42 de ani se înţelege de minune cu mama iubitei de clasa a XI-a

24 februarie 2015 20:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Boureanu este îndrăgostit lulea! A avut mai multe iubite după divorţ, însă acum îi bate inima pentru o puştoaică de liceu. Amuzant este că politicianul şi mama fetei sunt de aceeaşi vârstă, respectiv 42 de ani, prin urmare îşi vorbesc la pertu. Vârsta lui Cristian nu este o bilă neagră în ochii „soacrei”, dimpotrivă, şi-ar da fata pe mâna unui bărbat „copt”.

Iubirea nu ţine cont de firele albe de păr. Este un sentiment nobil, care întinereşte, iar această ipoteză poate fi confirmată de Cristian Boureanu care, în decurs de un an, a avut mai multe iubite. De aproximativ două luni, politicianul pare că s-a cuminţit şi a spus „stop” aventurilor. Cea care i-a tăiat elanul este Laura Dincă, o elevă de liceu în vârstă de 18 ani, din Constanţa, care concurează la „Supermodels by Cătălin Botezatu”, de la Kanal D.

Între Boureanu şi Laura este o diferenţă de vârstă de 24 de ani, iar frumoasa blondină i-ar putea fi fiică. În ciuda acestor contraste, mama fetei a fost de acord cu relaţia şi l-a cunoscut pe viitorul posibil ginere. Ba mai mult, Tatiana şi Cristi sunt de aceeaşi vârstă, adică 42 de ani, se tutuiesc, iar femeia l-a văzut pe acesta ca pe un protector pentru fiica adolescentă. „Cristi e de aceeaşi vârstă cu mama. Îşi vorbesc la pertu. Nu a avut nimic împotriva relaţiei noastre, din contră, ea are o părere foarte bună pentru că vede că sunt iubită. Mama zice că decât să am un prieten de 20 de ani şi să dau ture toată ziua prin oraş, să mă droghez şi eu cu el, mai bine un bărbat care e trecut prin viaţă şi ştie să mă îndrume. Am ce să învăţ de la un astfel de om, mama mă ştie în siguranţă”, a declarat Laura, pentru Click!

Pentru a demonstra că e un bărbat cu intenţii bune, Boureanu s-a împrietenit cu bunica fetei. „La 3 săptămâni de relaţie, Cristi a cunoscut-o întâi pe bunica, pentru că părinţii mei erau plecaţi în străinătate. Pot să spun că impresiile au fost deopotrivă pozitive. El a fost primul care mi-a prezentat familia, adică pe fiica lui, Ioana, aşa că mi s-a părut normal să-i prezint şi eu părinţii mei. Facem săptămânal naveta Constanţa -Bucureşti, pentru că eu nu am încă permis de conducere. Acum m-am înscris la şcoala de şoferi special să conduc până la el”, ne-a mai spus iubita lui Boureanu. 

A divorţat de Valentina Pelinel după nouă ani 

Valentina Pelinel (34 de ani) şi Cristian Boureanu (42 de ani) au divorţat la Judecătoria Sectorului 6, în iulie 2014, după nouă ani de relaţie. După ce s-a „dezlegat” la notar de soţia lui, politicianul a dat iama în femei. Click! l-a surprins vara trecută în nenumărate rânduri la braţ cu fel şi fel de domnişoare dornice de aventuri şi senzaţii tari. Politicianul s-a cuplat şi cu Adelina Mihăilescu, o fostă concurentă a emisiunii „Burlacul”, difuzată la Antena 1, în 2011. A dus-o în vacanţe peste hotare, însă a lăsat-o pentru Laura Dincă, actuala iubită.

Mai multe