EXCLUSIV Brigitte cumpără tablouri pentru Ilie Năstase

27 iunie 2014 17:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cea de-a patra nevastă se îngrijeşte de colecţia fostului tenisman, care valorează peste 50.000 €.

După ce i-a reamenajat soţului casa, Brigitte mai are o sarcină. Să se îngrijească de preţioasa colecţie de tablouri a lui Ilie Năstase. Iar fotoreporterii Click! au surprins-o exact când făcea acest lucru.

Fostul tenismen are o slăbiciune pentru tablouri şi, din 1970 până astăzi, a strâns opere de artă în valoare de peste 50.000 de euro. De preţioasa colecţie a lui Ilie Năstase (67 de ani) se ocupă acum actuala soţie, Brigitte (38 de ani). Marţi, bruneta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în incinta „Le Club”, de unde a achiziţionat două tablori.

Când era ajutată de un domn să le pună în maşină, şi-a făcut apariţia şi Ilie Năstase, care a venit pe bicicletă.

Au pus tablourile în maşină cu grijă, apoi fiecare a mers pe drumul său. Brigitte şi Ilie s-au reîntâlnit peste câteva minute pe Şoseaua Nordului, unde fostul tenisman a luat din maşină unul dintre tablouri, apoi Brigitte a mers acasă. Acolo, tenismenul a luat cu grijă la subraţ celălat tablou, chiar dacă venise în ajutorul său şi menajera.

După ce s-a asigurat că operele de artă sunt în siguranţă, Brigitte şi-a continuat drumul şi a ajuns la o biserică penticostală din Rahova, împreună cu fiica ei, Sara (7 ani).

Mai multe