EXCLUSIV Cântă "Ciuleandra" pe ritmuri de raggae: "Ţi-e puţin teamă să nu dezamăgeşti"

7 octombrie 2014 0:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Matei a avut curajul de a reorchestra piesa "Ciuleandra", a Măriei Tănase, pe ritmuri de raggae.

Artista a povestit, în platoul emisiunii Click!, că simte o responsabilitate mare ori de câte ori face un cover după o piesă românescă, pentru că publicul ştie piesa şi poate să judece uşor. Însă, ca orice artist, Diana simte nevoia să cânte melodiile în maniera proprie. Din fericire, publicul a apreciat varianta făcută de Diana. 

"Am simţit responsabilitate mare de fiecare dată când am reorchestrat o piesă românească. Trebuie să o faci în manieră proprie, evident, am încercat să îmi pun semnătura. A ieşit foarte frumos. Am decis ca următorul album să poarte titlul de «Ciuleandra». Îmi place mult să cânt muzică românească. Reacţia a fost pozitivă. Mi-a plăcut mult ritmul, m-am gândit că nimeni nu a făcut această piesă. Asta a rămas nereorchestrată", a spus Diana, la emisiunea Click!, de la Prima TV.

Nu a primit critici negative de la cei care i-au auzit piesa şi, chiar dacă cineva a avut ceva de rău de spus despre melodie, Diana a recunoscut că nu are timp să asculte cuvintele răutăcioase. 

"Nu mi s-a întâmplat să am critici negative. Dacă ar fi, eu le iau în considerare. Nu mă supăr. Încerc să iau asta constructiv. Oamenii când sunt obişnuiţi cu ceva, e greu să le schimbi părerea. Ţi-e puţin teamă să nu dezamăgeşti, ţi-e frică de impact, dar când o faci cu pasiune, se simt", a competat Diana. 

Mai multe