EXCLUSIV Câştigă mii de euro, dar nu renunţă la «cutia de chibrituri» pe care o are. Andrei Aradits: «Când o să-mi moară Tico, o să plantez un pom în el!»

28 ianuarie 2015 22:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Probabil singura vedetă din România cu un Tico în garaj, Andrei Aradits a făcut o fixație simpatică pentru mașinuța lansată în 1991. Actorul se încăpățânează să nu renunțe la “tabla cu motoraș”, ba chiar i-a stabilit și detaliile înmormântării atunci când și-o da duhul.

A jucat în zeci de piese de teatru, filme și telenovele, a topit inimile femeilor într-o celebră reclamă la biscuiți, iar la Antena 1 a intrat în cel de-al șaptelea sezon cu emisiunea “Te cunosc de undeva”. Nu e milionar în euro, dar veniturile i-au crescut simțitor odată cu notorietatea. Cu toate acestea, actorul Andrei Aradits (42 de ani) a rămas un modest posesor de Tico, mașină pe care nu o va duce la fier vechi când va ceda, ci o va înmormânta “creștinește”. “Pe Tico l-am luat după ce s-a născut fiul meu, Eric (n.r. acum 7 ani). Parcă 2.500 euro am dat pe el. E o mașinuță care mi-e dragă. Am trăit unele dintre cele mai frumoase clipe în Tico. Știu că teoretic e o tablă cu un motoraș, dar când mă sui în el îmi aduc aminte ce am trăit. O să mă despart de el când o să moară definitiv. Atunci o să pun pământ în el, îi decupez acoperișul și plantez un pom. Văd că încă mai merge bătrânelu'”, a declarat Aradits pentru Click! Și pentru că juratul de la “Te cunosc de undeva” a fost zărit recent la volanul unui Volkswagen Polo, l-am întrebat de ce l-a trădat pe “Ticolete”, așa cum își alintă el “cutia de chibrituri” pe patru roți. „Polo e al soției. L-am luat ca necesitate. Ne-am gândit să ne luăm o mașină mai mare, de vacanță, dar am ajuns la concluzia că nevoile noastre se învârt în oraș”, ne-a mai spus actorul.

Din 14 februarie, show-ul „Te cunosc de undeva” va reveni la Antena 1, iar juratul Andrei Aradits e și el uimit de longevitatea acestui loc de muncă, pe care îl are din 2012. “Eu mă așteptam să fiu dat afară la finalul fiecărui sezon (râde). Nu m-am gândit niciodată la mine ca la un om de televiziune. Poate tocmai ăsta e atuul meu”, ne-a spus el. Onorariul unui jurat se situează între 20.000-30.000 de euro pe sezon, iar alături de Aradits se mai află Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Mai multe