EXCLUSIV: Câştigătoarea „X-Factor” le dă ţeapă foştilor colegi?

17 ianuarie 2015 9:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adina Răducan (16 ani), prima fată care a câştigat „X-Factor” (Antena 1) în România, îi va încurca pe fraţii Muntean, lansați de show-ul concurent de la PRO TV – „Vocea României”. Maximilian și Sebi au cooptat-o în trupa lor, Merci Band, la începutul anului trecut, dar acum e posibil să rămână fără solistă.

2014 a fost unul foarte bun pentru adolescenta Adina Răducan, o tânără care bătea la porţile succesului. Şi asta pentru că la începutul anului a fost cooptată de fraţii Muntean, Maximilian şi Sebastian, foşti concurenţi la „Vocea României”, în trupa Merci Band. Cei doi fraţi erau la o răscruce, după ce fosta lor colegă, Oana Brutaru, concurentă şi ea în emisiunea de la PRO TV, i-a părăsit, pentru a face parte acum din echipa Loredanei Groza. Când au luat-o în proiectul lor pe Adina, Maximilian și Sebastian au răsuflat ușurați. Însă, după ce s-a alăturat trupei, tânăra s-a înscris la preselecţiile pentru „X-Factor” şi bine a făcut, căci a performat atât de bine în cadrul competiției televizate încât, în decembrie anul trecut, a și câștigat trofeul.

Nimeni nu se aştepta să ajungă în finală şi să fie şi câştigătoare. Acum băieţii de la Merci Band ar putea să o piardă pe tânăra lor colegă, care ar putea semna un contract cu o casă de producție renumită, aşa cum au făcut toți câştigătorii concursului de la Antena 1. Cu toate că cei doi fraţi talentaţi nu stau doar într-un singur proiect, iar Sebastian cântă şi în formația Roads, cei doi nu vor să renunţe la trupa lor de suflet. Dacă vor continua într-o nouă formulă sau vor cânta doar ei doi rămâne de văzut.

Ce a făcut Adina Răducan după concurs

„De Revelion, am stat acasă, cu ai mei, am petrecut în familie. A fost un adevărat moment de respiro, după toată nebunia frumoasă din ultimele luni. Sper, însă, ca Revelionul viitor să mă prindă pe scenă. Anul trecut, vacanţa de Sărbători a fost mai scurtă, dar extrem de frumoasă. Nu am apucat să merg nicăieri în cele câteva zile libere, am preferat să stau cu familia. Am reînceput şcoala, mi-am revăzut colegii şi prietenii şi punem la cale ultimele detalii pentru petrecerea promisă atunci când mi-am auzit numele pe scena «X Factor»”, a povestit Adina Răducan, în exclusivitate pentru Click!

Cine este Adina?

Adina Teodora Răducan s-a născut în Buzău, în urmă cu 16 ani, şi a început să cânte din copilărie. Avea patru ani când a fost înscrisă de părinţi la un curs de canto la Şcoala Populară de Artă din Buzău. Aici a fost descoperită de profesorul Constantin Ungureanu, care a selectat-o în trupa Mini Melos. La şapte ani, Adina a fost înscrisă de părinţi în clasa I la Liceul de Artă din Buzău, la clasa de Pian şi Canto. A început să participe festivaluri şi concursuri precum „Vreau să fiu vedetă”, „Ploaia Steluţelor” sau „Mamaia Copiilor”. La aceste concursuri, l-a cunoscut pe Horia Brenciu, care s-a îndrăgostit de vocea ei şi cu care a cântat piese precum „New York, New York” şi „Cose della Vita”. De-a lungul timpului, Adina a mai cântat alături şi de alte vedete de la noi, precum Luminiţa Anghel. 

Ascultă cele mai frumoase melodii interpretate de ea

  • Duet cu Horia Brenciu

  • Împreună cu trupa Merci Band

Mai multe