EXCLUSIV Câţi bani a dat Andreea Tonciu ca să-și taie nasul la turci!

6 noiembrie 2014 23:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu s-a săturat să fie strigată „năsoasa” pe la colţuri. Vedeta, care în trecut considera că nasul coroiat face parte din şarmul ei şi o deosebeşte de divele operate din showbiz, şi-a luat până la urmă inima în dinţi şi a decis să facă şi ea o astfel de intervenţie estetică.

Miercuri seară, Andreea (28 de ani) şi-a luat zborul în Turcia, pentru a se opera la o celebră clinică din Istanbul. Odată ajunsă la turci, Andreea a fost ţinută în puf de aceştia, ea fiind cazată la unul dintre cele mai luxoase hoteluri, a primit flori în cameră, a fost răsfăţată cu mese delicioase şi plimbată prin locuri exclusiviste. Ieri, pentru a mai scăpa de emoţii până să intre la cuţit, bruneta noastră a vizitat oraşul şi s-a bucurat din plin de atracţiile zonei. Ea s-a lăsat pe mâinile medicului Hakan Gence, acelaşi care a operat-o la sâni şi pe Vica Blochina. Costurile unei asemenea intervenţii la nas se ridică la 2.500 de euro, adică aproximativ 100 de milioane de lei vechi.

“Îmi este frică, dar rezultatul o să fie pe placul meu. Sunt fericită că m-am hotărât, în ciuda faptului că am fost jignită pe seama nasului meu. Fac această schimbare în primul rând pentru mine, şi în al doilea rând pentru familia mea”, şi-a motivat Tonciu decizia.

Fața Pamelei arată ca după o bătaie zdravănă

Simona Trașcă (34 de ani) a suportat și ea cu stoicism, miercuri, cea de-a patra operație la nas, făcută de doctorul Kasem Abu Bakr, iar ieri a părăsit Spitalul Monza din Capitală. Traşcă a suferit o fractură de piramidă nazală în vară, în Delta Dunării, iar osul s-a sudat prost. Astfel, problemele de respiraţie au reapărut, iar Simona a ajuns din nou la cuțit. Ieri, ea a primit o vizită din partea presei și a prietenilor.

Din păcate, bandajată, Pamela de România arăta ca după o bătaie zdravănă, oferind o imagine de speriat. Ea a recunoscut că i-a fost foarte rău miercuri, după operație, şi că nu a dormit deloc bine.

Mai multe