EXCLUSIV Catinca Roman: "O internăm pe mama. S-a simțit rău, starea ei s-a agravat"

12 ianuarie 2021 18:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vin zile grele pentru surorile Oana și Catinca Roman. Mâine, 13 ianuarie, acestea își vor interna mama într-o clinică privată, deoarece starea de sănătate a Mioarei Roman s-a agravat în ultima vreme.

Oana Roman, care are deja probleme familiale, soțul ei Marius Elisei plecând de acasă, a decis să-și interneze mama pentru câteva zile. Ieri, vedeta a mers cu aceasta să-i facă testul Covid, care a ieșit negativ, iar mâine Mioara va fi internată. „Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieșit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital”, a declarat Catinca Roman pentru Click!.

Mioara Roman suferă de maladia Parkinson

Mioara Roman (80 de ani) suferă de maladia Parkinson (boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor. Întrucât zona afectată joacă un rol important în controlul mișcărilor, pacienții prezintă gesturi rigide, sacadate și incontrolabile, tremor). „Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată", a povestit Oana, plângând, în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.

Citește și:

Oana Roman, confesiuni dureroase: "Mama are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână"

Oana Roman: "Am făcut tot ce era uman posibil ca să am grijă de familia mea. Azi, viața mea își schimbă cursul"

Mai multe