EXCLUSIV! Catrinel Sandu: ”Am fost operată de urgență, puteam să mor”

24 iulie 2018 15:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedeta a suferit o intervenție săptămâna trecută, după ce s-a simțit foarte rău. A venit în România să petreacă o vacanță liniștită, însă pe ultima sută de metri a avut parte de câteva evenimente neplăcute. Catrinel Sandu a ajuns la medic pentru că s-a simțit destul de rău, și a aflat că trebuie să se opereze de urgență. Vedeta a trecut prin clipe groaznice!

Săptămâna trecută, Catrinel Sandu  se pregătea de plecarea în America și încerca să-și facă bagajele și să-și ia ”la revedere” de la cei dragi. Din păcate, starea de sănătate a împiedicat-o să facă aceste lucruri.

Nu s-a simțit deloc bine, a avut dureri în zona abdominală și a ajuns la spital. După primele controale, medicii i-au spus că ar avea probleme renale, însă Catrinel a vrut și o a doua opinie și iată că a făcut bine.

”Luni am ajuns la medicul Teodor Dan Potecă. Domnul doctor a fost singurul care ade scoperit problema în urma unui consult amănunțit. După ce am făcut ecografie și am avut o discuție amănunțită, plus un control foarte bine efectuat, am descoperit că am apendicită acută ascunsă. Nu o găsea nimeni, însă domnul doctor a găsit-o și pot să spun că mi-a salvat viața, pentru că putea să explodeze oricând și puteam să fac septicemie. Chiar m-am întrebat ce s-ar fi putut întâmpla dacă eram în avion?! Miercurea trecută m-am operat, iar acum la o săptămână de la intervenție, mă simt foarte bine datorită domnului doctor Potecă, căruia îi mulțumesc pentru toată grija”, a dcelarat Catrinel Sandu pentru Click!

Din cauza acestei probleme de sănătate, celebra blondină a slăbit 4 kilograme, iar acum cântărește în jur de 51 de kilograme. Iată că acest eveniment neplăcut a făcut-o pe Catrinel să-și amâne plecarea în SUA. ”Trebuia să plec vinerea aceasta, însă mi-am schimbat biletul și voi pleca duminică pe 29 iulie”, a mai spus aceasta.

Mai multe