EXCLUSIV Ce a moştenit Bălanca de la bunica ei

24 septembrie 2014 22:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este una din solistele de succes, iar, până la vârsta de 30 de ani, Andreea Bălan a reuşit să câştige sute de mii de euro din muzică.

Din păcate nu prea a avut parte de ei. În 2007, artista a pierdut 90.000 de euro, bani investiţi total neinspirat într-un apartament din Colentina, care nici acum n-a fost finalizat. Ghinion a avut şi cu vila din Băneasa pe care a construit-o împreună cu fostul iubit, Keo, şi în care a băgat 200.000 de euro.

Însă, zilele trecute, ea a primit o veste surprinzătoare. Bunica sa, care a încetat din viaţă acum două săptămâni, i-a lăsat moştenire propriul apartament, în valoare de 20.000 de euro: „Mama a stat în cartierul Ţiglina, într-un apartament cu două camere situat stradal. Nu valorează cine ştie ce, având în vedere că piaţa imobiliară merge prost, însă casa părintească nu se vinde. Fratele meu are o situaţie foarte bună şi nu cred că s-ar pune problema. E un loc de suflet. Pe unul dintre pereţi sunt poze cu Andreea de când era mică şi, când ni se face dor, mergem acolo şi le privim”, a declarat, pentru Click!, Săndel Bălan. 

Mai multe