EXCLUSIV Ce bărbaţi au impresionat la gala Venetian Ball, în opinia lui Alexandru Ciucu

14 noiembrie 2014 1:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Designerul a comentat în cadrul emisiunii Click! de la Prima Tv de joi seară ţinutele purtate de bărbaţii celebri din showbiz la gala Venetian ball organizată de revista OK! miercuri seară în Capitală.

Chiar dacă nu este foarte des văzut făcând acest lucru, designerul Alexandru Ciucu a vorbit despre ţinutele bărbaţilor prezenţi la acest eveniment grandios.

Cum afacerea familiei Ciucu a împlinit 70 de ani din momentul lansării, acesta este unul dintre cei mai în măsură creatori de modă care pot emite opinii referitoare la ţinutele bărbăteşti.

Mihai Găinuşă a fost primul care a intrat pe mâna lui Alexandru Ciucu. "Eu consiliez de obicei şi nu-mi place să critic. Din punctul meu de vedere, Mihai a fost îmbrăcat corespunzător cu codul black tie al petrecerii. Papionul este unul deosebit şi oferă un plus de eleganţă ţinutei lui MIhai", a declarat designerul.

Mihai Gruia a impresionat cu sacoul s[u de catifea. "Mihai respectă condiţiile impuse de codul vestimentar. Poate la fel aş mai fi lucrat puţin la papion, însă îl salvează sacoul de catifea", ne-a mărturisit Alexandru Ciucu.

Mai multe