EXCLUSIV! Ce domnişoară frumoasă are Liana Stanciu acasă!

22 ianuarie 2017 20:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

În 2007, Liana Stanciu era disperată. Unica sa fiică, Teodora, care pe-atunci avea numai un an şi zece luni, a fost diagnosticată cu o teribilă maladie. Acum, la aproape zece ani distanţă de la acea cumpănă, lacrimile de tristeţe au fost înlocuite cu cele de fericire: Teodora este un copil minunat, perfect sănătos.

Am întâlnit-o pe realizatoarea radio şi tv Liana Stanciu (45 de ani) săptămâna trecută, la conferinţa Centrului de recuperare şi dezvoltare pentru copii “Evelyne”. Reuniunea a avut ca temă “Intervenţia terapeutică integrată în recuperarea copilului cu dizabilităţi”, iar vedeta a vorbit despre nevoile copiilor cu probleme şi despre importanţa intervenţiei timpurii în procesul de recuperare. A fost omul potrivit la locul potrivit, având în vedere experienţa ei de acum zece ani. În 2007, Teodora, copila ei şi a lui Mihai Georgescu (35 de ani), alias Miţă de la ”Bere Gratis”, a fost diagnosticată cu o maladie cumplită.

Vedeta nu i-a povestit încă Teodorei despre acel diagnostic, dorind să o protejeze. La vremea aceea, au fost dărâmaţi, însă nu şi-au pierdut niciodată speranţa, iar acum îi mulţumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că a făcut o minune, dar şi medicilor şi celor care au strâns bani pentru ca fiica lor să fie operată la Viena. Teodora are acum 11 ani, a trecut în clasa a cincea şi este o fetiţă splendidă, despre care Liana ne-a povestit cu dragoste şi emoţie.

”Teodora este o minune de fată. Este perfectă, e sănătoasă şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot. A fost un moment greu pentru noi, dar există minuni. Noi am ales să nu mai vorbim despre ce s-a întâmplat atunci”, ne-a spus Liana Stanciu.

Teo este o domnişorică superbă, foarte pasionată de muzică. E şi normal, atât timp cât în casă există un artist. “Teodorei îi place să cânte vocal cu tati, îi place să imposteze, îi place foarte mult româna şi a participat la câteva olimpiade, merge la concursuri. Pune voce pentru un personaj animat, de la o televiziune pentru copii, lucrează să-şi perfecţioneze dicţia. A câştigat şi primii bani, şi-a luat un tricou din ei. A avut perioade când a vrut să fie Adele, perioade când a vrut să fie Bruno Mars, acum îi place Ariana Grande. A cântat la pian, percuţie, vrea să le înveţe pe toate, dar trebuie să ne concentrăm pe şcoală, pentru că e destul de dificil.  Nu e un copil static, îi plac sporturile,  are tot felul de biciclete, trotinete”, ne-a mai povestit Liana Stanciu, realizatoarea emisiunii “Arte, carte şi capricii”, difuzată în fiecare sâmbătă la TVR 2.

Mai multe