EXCLUSIV Ce face Mukinka Chibanga cu banii de la iUmor: «Eu și soția mea gândim pe termen lung»

18 decembrie 2019 22:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mukinka Chibanga, câştigătorul celui de-al saptelea sezon iUmor, a încântat atât membrii juriului cât şi telespectatorii prin glumele pe care le-a făcut, pe seama obiceiurilor româneşti, cu o lejeritate şi naturaleţe aparte. În viitorul apropiat va deveni tată și ne-a mărturisit în exclusivitate cum se simte în această postură.

Mukinka este originar din Zambia, doar curiozitatea l-a făcut să ajungă în România și nici prin cap nu îi trecea să se stabilească în țara în care urma să câștige marele premiu la iUmor.

El s-a apucat de stand-up anul acesta, la insistențele prietenilor care l-au convins că locul său se află pe scenă. Mukinka Chibanga, tânãrul de origine africanã ce a adus la iUmor un numãr de stand up despre tradiţiile de nuntã şi botez din ţara noastrã i-a cucerit nu doar pe cei trei juraţi, ci şi pe telespectatorii iUmor, care, prin voturile lor din aplicaţia iUmor l-au trimis direct în marea finalã a acestui sezon.

Mukinka Chibanga este câștigătorul sezonului 7 iUmor

Click!: Felicitări pentru victoria de la iUmor. Care a fost sentimentul pe care l-ai avut atunci când ai fost desemnat câștigător?

Mukinka: „Nu mi-a venit să cred că s-a întâmplat asta, a fost o surpriză plăcută! Fiind străin, mai ales din Africa, nu e nimic asemănător între mine și europeni, nici felul în care arăt, nici cum vorbesc și mai ales că în România nici nu sunt mulți negri. A fost un moment istoric pentru iUmor, poate chiar și la nivel internațional. A fost o surpriză enorm de mare, chiar nu mă așteptam.”

Ce planuri are Mukinka Chibanga cu premiul cel mare

Mukinka: „Atât eu cât și soția mea gândim pe termen lung. Eu chiar am întrebat-o: «Și dacă voi câștiga, ce facem cu banii?» Am hotărât să punem banii deopart, avem și o casă și am vrea să terminăm cu toate achizițiile, dar mai ales pentru fetița noastră care urmează să se nască în ianuarie.”

Click!: Cum arată viața ta acum, de când te-ai hotărât să faci din stand-up comedy un stil de viață?

Mukinka: „Oamenii au început să mă recunoască pe stradă chiar dacă merg în alte orașe în România. E interesant, dar și ciudat pentru că eu nu cred că sunt o persoană specială, ci un om normal. Mereu mă întreb de ce vor oamenii poze cu mine pentru că nu sunt o vedetă. Dar în rest, viața mea e perfect normală.”

Câștigătorul sezonului 7 iUmor va deveni tată

Click!: Urmează să devii tată, ai emoții cu privire la asta?

Mukinka: „Sigur că am emoții pentru că nu știu ce mă așteaptă. Dar de la 19 ani mă gândeam că îmi doresc sa fiu tată, iar acum în sfârșit a venit momentul. Sunt foarte fericit! Mă bucur că o să fie fată, asta mi-am și dorit. Parcă îmi doream atât de mult, încât am zis că sigur o să fie băiat! (râde)”

Click!: Cum ai primit vestea că vei deveni tată?

Mukinka: „Noi ne doream asta, chiar eu am insistat să facă un test de sarcină și am fost foarte fericit când mi-a zis că a ieșit pozitiv. Abia așteptam momentul acesta!”

Click!: De unde îți găsești inspirația pentru textele de stand-up comedy? Sunt experiențe personale?

Mukinka: „Foarte multe sunt experiențe personale, le mai și exagerez puțin, dar mă inspir din viața de zi cu zi. De asta și cred că a prins stand-up-ul făcut de mine pentru că vorbesc despre lucruri cu care toți oamenii s-au confruntat în viață, despre realitate dar cu umor!”, ne-a declarat Mukinka Chibanga, în exclusivitate pentru Click!

Mai multe